a hocu da kazem da ti kao ni ja ne mmoze da znas sta je on uzimao i onda nemas ni prava da lupas kako se roga do besvesti i da se to vidi iz aviona..po cemu??
tj po cemu si ti tako iskusanda bi to znao..korstis nesto pa ne ide...pa si to tako zakljucio?
Slazem se sa tobom i nikada necemo ni saznati sta je uzimao, ali ne znamo tacno ni sta Ronnie, Jay i ostala ekipa uzima pa necemo valjda onda reci da nista ne koriste posto ne znamo tacan spisak svih preparata
U danasnje vreme kada se AAS koriste ko da je u pitanju limunada, tesko je ubediti ljude da se Alexey ne ubija od hemije. Posto je forum i stvoren za razmenu misljenja i stavova, evo pitam te, onako najiskrenije, sta mislis na osnovu slika koje vidis da li Alexey koristi nesto od AAS (ili smatras da nema teoretske sanse zakljuciti nesto samo na osnovu slika)?
Sto se mene tice, imam poprilican staz od oko 14 godina u teretani tako da sam se nagledao svega i svacega pa ne lupam bas kao neki totalni laik. AAS sam probao pre otprilike 10 godina (nakon 4 godine iscprnog treninga bez suplemenata)i u pitanju je bio tada veoma popularni Bionabol. Uzeo sam jednu kuru od 6 sedmica i ugojio se 18Kg
Naravno znanje po pitanju ishrane mi je bilo ravno nuli tako da sam navukao dosta nepotrebne mase, ali sam uspeo kasnije to da korigujem. Poceo sam jos jednu kuru nakon pauze od dva meseca i prekinuo posle 15 dana jer sam shvatio kuda to pocinje da vodi. Tu sam dobio jos 7 Kg tako da se konacan rezultat sveo na "skok" sa 75Kg na 100Kg za nekih 4 meseca
Od tada nikada vise nisam uzimao nista od AAS, niti cu, posto sam shvatio da se pravilnom ishranom moze mnogo postici, tacnije postici ono sto ja zelim. Evo trenutno sam u fazi nabacivanja mase ali o tome u drugoj temi da ne gusimo ovu nepotrebno. Naravno doci ce i slike na red.
Pozdrav svima!!