Citam jedan drugi forum i ne mogu da verujem sta ljudi pisu...
Bas me jako interesuje vase misljenje...
"Dakle, posle dosta dugog razmishljanja sam ipak shvatio da sport ne donosi nishta UMNO zdravo organizmu.
DA, osposobljava ti telo za dalji nastavak i odrzavanje i organizuje ti biologiju iznutra ali pored toga JAKO prazni um, shta vishe i ne prazni ga toliko koliko ga zatupljuje. Izgleda da ta, odredjena doza adrenalina koja se izluchuje u tim trenucima IPAK ne dozvoljava mozdani rad, chak ni ne odashilje ikakve intelektualne znake. Posmatrajuci dosta sportista ( ljudi koji samo to rade u zivotu ) shvatio sam da ti ljudi ni za shta drugo nisu ni sposobni sem za pikanje lopte, dobacivanje, voleje, bekende, smechove, zakucavanja i idu kroz zivot igrajuci i unoseci nove, obogacene namirnice koje bi ih odrzavale u kondiciji sa dovoljno snage.
Dakle, ljudi, recite NE sportu, a i drogama.... hah, sad sam bar ispao politichki korektan.
OTVARAJTE UM, KOPAJTE PO MOZGU, PUSTITE GA NA ISPASHU, ZDRAVO TELO JE SAMO ISKLISHEISANA UOBRAZILJA ZDRAVOG DUHA, A ZAPRAVO JE SUPROTNO, U ZDRAVOM MOZGU, ZDRAV DUH. "