pa znam to...nego sam mislio da se nekako raspoznamo,pa ono da tamo zajedno vicemo Uaaaaaa i tako to
Citat: SoberEggpa znam to...nego sam mislio da se nekako raspoznamo,pa ono da tamo zajedno vicemo Uaaaaaa i tako to ..pa svi koji budu hteli da vicu uaaaaa..nisu dobro dosli :twisted: :twisted: :twisted: ,jer je dolso do korentih promena u savezu :twisted: :twisted: :twisted: ..tako da to uaaaaaa,je ostavljeno samo u pozitvnom kontesktu :twisted: :twisted: ..i za odredjene ljude :twisted: :twisted: inace.s.ve sljaka kao svicarksa banka.....uuppssss..pardon...kao svicarski sat :twisted: :twisted:
pa svi koji budu hteli da vicu uaaaaa..nisu dobro dosli :twisted: :twisted: :twisted: ,jer je dolso do korentih promena u savezu :twisted: :twisted: :twisted: ..tako da to uaaaaaa,je ostavljeno samo u pozitvnom kontesktu :twisted: :twisted: ..i za odredjene ljude :twisted: :twisted: inace.s.ve sljaka kao svicarksa banka.....uuppssss..pardon...kao svicarski sat :twisted: :twisted:
Pedja mislim da si glupo odreagovao jer mislim da se momak samo nasalio!!! Izvini ali to je samo moje misljenje!
Citat: pedjosCitat: SoberEggpa znam to...nego sam mislio da se nekako raspoznamo,pa ono da tamo zajedno vicemo Uaaaaaa i tako to ..pa svi koji budu hteli da vicu uaaaaa..nisu dobro dosli :twisted: :twisted: :twisted: ,jer je dolso do korentih promena u savezu :twisted: :twisted: :twisted: ..tako da to uaaaaaa,je ostavljeno samo u pozitvnom kontesktu :twisted: :twisted: ..i za odredjene ljude :twisted: :twisted: inace.s.ve sljaka kao svicarksa banka.....uuppssss..pardon...kao svicarski sat :twisted: :twisted:Znaci uspeli su da te potplate??? E nema od tebe nista, ja mislio ti si neki borac za pravdu...Koliko li si iskuko...
Citat: Big_RashaCitat: pedjosCitat: SoberEggpa znam to...nego sam mislio da se nekako raspoznamo,pa ono da tamo zajedno vicemo Uaaaaaa i tako to ..pa svi koji budu hteli da vicu uaaaaa..nisu dobro dosli :twisted: :twisted: :twisted: ,jer je dolso do korentih promena u savezu :twisted: :twisted: :twisted: ..tako da to uaaaaaa,je ostavljeno samo u pozitvnom kontesktu :twisted: :twisted: ..i za odredjene ljude :twisted: :twisted: inace.s.ve sljaka kao svicarksa banka.....uuppssss..pardon...kao svicarski sat :twisted: :twisted:Znaci uspeli su da te potplate??? E nema od tebe nista, ja mislio ti si neki borac za pravdu...Koliko li si iskuko.....DAKLE..KRATKO I JASNO......STA HOCES SA OVIM TI DA KAZES??
Citat: pedjosCitat: Big_RashaCitat: pedjosCitat: SoberEggpa znam to...nego sam mislio da se nekako raspoznamo,pa ono da tamo zajedno vicemo Uaaaaaa i tako to ..pa svi koji budu hteli da vicu uaaaaa..nisu dobro dosli :twisted: :twisted: :twisted: ,jer je dolso do korentih promena u savezu :twisted: :twisted: :twisted: ..tako da to uaaaaaa,je ostavljeno samo u pozitvnom kontesktu :twisted: :twisted: ..i za odredjene ljude :twisted: :twisted: inace.s.ve sljaka kao svicarksa banka.....uuppssss..pardon...kao svicarski sat :twisted: :twisted:Znaci uspeli su da te potplate??? E nema od tebe nista, ja mislio ti si neki borac za pravdu...Koliko li si iskuko.....DAKLE..KRATKO I JASNO......STA HOCES SA OVIM TI DA KAZES??.;..treabao si..ovako ispade sasvim druga prica....Zajebancija!!! Izvini mozda sam trebao da stavim smajli?
Karte mozes da kupis isti dan bar o tome ne moras da razmisljas.I ono sto bih ti ja svakako predlozio je da dodjes na finale jer ces se u suprotnom sigurno malkice smoriti.Na finalu mislim da ce ti biti extra zanimljivo pogotovu sto ce ovo biti sigurno sjajno organizovano takmicenje i sa nasim najjacim takmicarima...nazalost nedostajace samo Pedjos