Evo prvo da se zahvalim svima na podrsci i leim komentarima koji ste izneli o meni ode pre i posle takmicenja naravno i ljudima koji su bili licno na samom takmicenju i davali mi podrsku.Milose tebi se posebno zahvaljujem na podrsci koju si mi pruzio koja mi je mnogo znacila na samopuzdanju.Milose necu izaci na Evropsko zato sto bih verovatno usao u finale a kao Srbin bih tesko mogao da izbegnem D.K.Tako da sa Pedjom imam neke planove za neke jake turnire po Evropi.Svetska i Spanija mozda Bihac u subotu.Sto se tice moje boje na balkanskom jos sam ljut na samog saebe sto nisam poslusao savet da delujem bledo na bini i da pojacam boju, bio sam tvrdoglav i uveren da mi je to ta sloj boje koji mi je potreban .Lose sam procenio jacinu refektora i to me je za jedan poen kostalo titule apsolutnog .Ali staje tuje na greskama se uci to mi je skola za buduca jaka takmicenja.Zao mi je ali zivot ide dalje.Poz i hvala svima jos jednom. :wink:
Na greskama se uci i siguran sam da ti se to nikada vise nece desiti.
Ja ti mogu reci iz iskustva (takmicio sam se 110 puta) da je boja mnogo vaznija nego sto ljudi misle.
Mozda cete se svi smejati - ali ziva je istina da ovde i sami crnci JOS DODATNO stavljaju tu boju za sva takmicenja!?
Posto verujem da ce neki ljudi misliti da "preterujem" ja cu vam jos jednom to pomenuti - to je definitivna CINJENICA!
Nemoj se uopste sekirati za taj jedan poraz i nastavi dalje.
Ja sam ubedjen da ces ti uskoro da nas pretstavljas na profesionalnim takmicenjima - i zelim ti sve najbolje.
Kombinacija mase, simetrije, misicnog balansa, estetike, definicije, misicnog kvaliteta i prezentacije ti je VEC profesionalnog nivoa...sada je vreme da polako razmisljas za svaki pokret koji ces u bodibildingu ( i zivotu) napraviti...i ja ti od srca zelim najvece moguce uspehe.
Cuo sam da ti je nas profesionalac Zoran Vejic mnogo pomogao u pripremama, pa cestitam i njemu - jer ste postigli izuzetnu formu...(sto nije uvek jednostavna stvar).
SAMO NAPRED!