Citat: pirat Jul 05, 2010, 11:55:23 pre podneCitat: Kolev Nenad Jul 05, 2010, 11:09:33 pre podneCitat: pirat Jul 05, 2010, 11:01:02 pre podne jako je bitno odakle je to...i sta sad,ako ti kazem da ne znam jer je bilo davno u predhodnoj poruci,verovatno cu sad kroz 6 min znati zato sto si ti to zatrazio...nisam trazio da mi neko pametuje odakle je,odakle je,nego da mi neko pomogne,il da savet...ne ne trazim ja od tebe nista ... ja znam da ti neces nikad znati tacno odakle si taj info ... pazi sad,nisam postavio pitanje u ovoj temi da bi se raspravljao sa tobom,niti zelim,ako hoces da pomognes,hoces,ako neces,ne moras,nemoj me barem maltretirati...
Citat: Kolev Nenad Jul 05, 2010, 11:09:33 pre podneCitat: pirat Jul 05, 2010, 11:01:02 pre podne jako je bitno odakle je to...i sta sad,ako ti kazem da ne znam jer je bilo davno u predhodnoj poruci,verovatno cu sad kroz 6 min znati zato sto si ti to zatrazio...nisam trazio da mi neko pametuje odakle je,odakle je,nego da mi neko pomogne,il da savet...ne ne trazim ja od tebe nista ... ja znam da ti neces nikad znati tacno odakle si taj info ...
Citat: pirat Jul 05, 2010, 11:01:02 pre podne jako je bitno odakle je to...i sta sad,ako ti kazem da ne znam jer je bilo davno u predhodnoj poruci,verovatno cu sad kroz 6 min znati zato sto si ti to zatrazio...nisam trazio da mi neko pametuje odakle je,odakle je,nego da mi neko pomogne,il da savet...
jako je bitno odakle je to...
Citat: Kolev Nenad Jul 05, 2010, 12:05:41 posle podneCitat: pirat Jul 05, 2010, 11:55:23 pre podneCitat: Kolev Nenad Jul 05, 2010, 11:09:33 pre podneCitat: pirat Jul 05, 2010, 11:01:02 pre podne jako je bitno odakle je to...i sta sad,ako ti kazem da ne znam jer je bilo davno u predhodnoj poruci,verovatno cu sad kroz 6 min znati zato sto si ti to zatrazio...nisam trazio da mi neko pametuje odakle je,odakle je,nego da mi neko pomogne,il da savet...ne ne trazim ja od tebe nista ... ja znam da ti neces nikad znati tacno odakle si taj info ... pazi sad,nisam postavio pitanje u ovoj temi da bi se raspravljao sa tobom,niti zelim,ako hoces da pomognes,hoces,ako neces,ne moras,nemoj me barem maltretirati...moram da te maltretiram salim se , ima znaci da ako glutamin dugo ostane u stomaku prelazi u glutamat pod dejstvom stomacnih enzima pa nije toliko iskoristiv i ima za neke druge supstance prica koje se trpaju kao aditivi da proizvode glutamat i za dzankije koji su koristili drige pa se poremeti to itd... ne brini se nista ti nece biti od glutamina kao suplementa , od njega mozes samo da imas benefit ... niko nikad nije imao problema a koristi se dugo u bb ...
Sta mislite koji je bolji glutamin AllMax Nutrition ili SNI Glutamine micronized?
Citat: Milorad22 Jul 06, 2010, 05:04:09 posle podneSta mislite koji je bolji glutamin AllMax Nutrition ili SNI Glutamine micronized? ALLMAXX naravno..uf sto imam jednu njihovu majcu branch warren fazon!
U pansportu nema all max glutamin i nikako da stigne. Ima optimum nutrition, SNI, scitec nitrition, univerzal nitrition... Koji je najbolji od ovih? Mozda ON?
ljudi jel imao neko problem sa bubuljicama od glutamina pijem ga 10g pre i 10g posle treninga allmax
jako cudno jer cim sam poceo da ga pijem krenule su izlaze ... ae probacu par dana bez istog pa cu videti...