Danas sam kupio glutamin, a za drugara glutamin i kreatin Universal pa videćemo kako radi, ako mi se svidi kako deluje na njega uzeću i ja.
Tebi nisu dovoljni saveti koje si ovde trazio i dobio besplatno, odnosno po ceni Internet vremena?? I ni iskustva bukvalno miliona atleta (profesionalaca i rekreativaca) sirom sveta nisu ti dovoljno merilo, nego treba da vidis da li ce kreatin na tvog drugara da deluje!?!? Pa stvarno, koliki tupan i kalkulantska pickica neko treba da bude da bi ovako nesto izvalio...?? To kako ce kreatin da deluje na tvog drugara, druskane, ne mora da bude nikakvo merilo ni pokazatelj, jer tvoj drugar, hipoteticki, moze da radi milion pogresnih stvari zbog kojih ni kreatin nece imati svoj put efekat - ali to onda nikako nece znaciti da kreatin ne valja i da ni ti ne treba da ga uzimas!! Ovo sto si sad izvalio je jedan od znamenitijih idiotizama koje sam ikada cuo (a cuo sam ih bezbroj)... Nemoj me vise nikad pitati za savet, jer takvi kao ti nisu vredni ni trenutka paznje i vremena.