haha
Hteo sam ja da dodam pored imena da je ostalo i znanje i jos mnogo toga, al reko da ne ispadne da se nesto dodvoravam otkud znam, posto to ne volim
Biti sampion u bodibildingu govori mnogo toga pozitivnog o samom sampionu naravno
Iskreno, razumem i verujem da je sigurica, al ja sam takav da cim uskoro dobijem te pare odem isti dan kod nas negde i kupim iste proizvode od druge firme s obzirom da nemaju preporucenu. Takav sam odmalena, ocu sve i odma i slicno i nestrpljiv sam dosta, a i ne bih da ulazim u tu pricu narucivanja preko neta i ostalih stvari koje se tu moraju verovatno ispostovati, ovako mi je mnogo lakse
Imam samo jedno pitanje. Od proteina mi nikad nije nista lose bilo, popio sam do sad bar jedno 12 kg ukupno, jel BCAA takodje sto posto bezbedan i ne postoji bukvalno nijedan potencijalno stetan efekat? Naravno, ja sve pijem prema uputstvu uz savete sa foruma i od prodavca.
Pitam to jer sam pre par dana uzo 1.3 g krealkalina prvi put u zivotu, navodno ne stetnog, i dobio dosta snagu i odradio trening kakav bukvalno ne pamtim. Radio sam oko 35 min sklekove, cucnjeve i slicno, i nisam napravio bukvalno pauzu ni 5 sekundi.
Na kraju mi je pozlilo ozbiljno, pritisak mnogo skocio, u jednom trenutku sam bio siguran da cu se srusiti ko daska odjednom jer sam imo osecaj da ce mi glava eskplodirati.
Znam da je moguce da sam pretero sa treningom i da krealkalin nije direktno kriv za to, ali vi znate bolje, pa me zanima odgovor