imas vise vrsta, japanskih pa i kineskih komponenti i tu nastaje problem, ne pricam sada o ajipure..ameri su zabranili kineske komponente zbog necistoca koje te komponente sadrze..
laki
ameri kao i uvek.
zabranili su ono sto su do nedavno koristili i nasli su novi i jeftiniji izbor sirovina i to iz INDIJE
o ovome sam rekao pisati ali nikako da uhvatim vreme.
tacno je to sto si ti rekao samo sto ljui pojma nemaju da je to u 98% svih BRENDOVA tako i nikako drugacije
postoje naravno % cistoce i razlike u cenema ali to je prilicno zanemarivo nama jer se ovde radi o npr 10 000 kg glutamina koju neka firma poruci za daljne pakovanje i distrbuciju
i jos nesto a ono sto je bitno
usa ne podeze GMF STANDARDNU tj oni su sami sebi KAO I UVEK odredili na njima ne treba certifikat o genetski modifikovanoj hrani pa tako npr neki eu brend ne moze da radi bilo sta dok ne prikaze ministarstvu zdravlja maticne drzave da koriste komponente koje nisu genetski modifikovane ili dobijene od genetski modifikovanih supstanci..
a u principu i kao sto rekoh ameri kao i uvek KO O CEMU KURVA O POSTENJU pa su tako vise nezadovljni sa kinezima i nadjose utjehu i indjcima
a nista oni nisu zabranili zbog necistoca jer oni su jako dobro znali sta uzimaju i kako uzimaju(u ostalom i to da su sami sebi odredili da im ne treba certifikat o genetski modifikvaoj hrani govri vise NEGO DOVLJNO) ali opet TO SU AMARIKACNI i nikako mi nije jasno zasto je nama u ovoj nesretnoj zemlji amerika jedinica mere za kvalitet bilo cega od patika pa do svinja....sve je njhovo dobro..a oni u stvari i neamju nista svoje..
cim neko otrkije naftu eto amera da dokazu da imaju bilosko oruzije
tako da jbg
prevedeno
jebacina na sto nacina
ali samo sam se nadovezao kada je rec u glutaminu