Ima li svrhe uzimati glutamin u periodu postoperativnog oporavka, konkretno operacije hernije?
Drago mi je da tako razmisljas,a ono sto je meni licno najbitnije a i celoj naoj ekipi sa foruma je to DA SI TI ZADOVOLJAN SA ONIM STO SI NAUCIO OVDE I ISTO TO PRIMENIO NA SEBI a cela prica ti je dala VIDLJIVE REZULTATEto je najbitnije u svemu ovome!!bravo
Citat: SAJ Mart 12, 2010, 06:44:18 posle podneIma li svrhe uzimati glutamin u periodu postoperativnog oporavka, konkretno operacije hernije?pa nema nikakve veze direktno sa operacijom hernije i postoperativnim tokom,ali defitivno moze da pomogne pri obnovi celija,i narocito pri odbrani imunog sistema
pa dok je ovakvoga foruma i ljudi poput pedje i polomca i ostalih da ih sada sve nenabrajam sve sto te zanima interesuje i danadjes odgovor ovde mozesda ga nadjes danas kada postoji ovakav forum tko hoce da radi i ulaze moze se napredovati jer je puno starih iskusnih a mi mladji mozemo da dobijemo ono sto trazimo da nepravimo greske itd....opet cika pedja je barem mene necem naucio i tako pomalo uchim....puno hval svima extra forummmm nije kao ostali forumi;))
Citat: SAJ Mart 12, 2010, 06:44:18 posle podneIma li svrhe uzimati glutamin u periodu postoperativnog oporavka, konkretno operacije hernije?sto dzabe pitas ? ti na drugom forumu cini mi se reche da samo glupaci koriste mega doze i da je 10g dnevno dosta?
Ako nemate za 50gr, koristite 10gr bolje išta nego ništa, naravno više je bolje ali jbg ako se nema bolje i 10gr.A na matt,seph, nitra, nitrom (isti q) ne obraćajte puno pažnje, smor je čovek.
Da li nije previse uzimati tokom dijete dnevno 50-60g glutamina na 75kg tezine?