Peđos,
hvala na iscrpnom odgovoru i energiji uloženoj da se objasni materija, zaista puno znači! Empirijski rezultat je u mom sistemu vrednosti iznad teorije, i ako nešto radi- onda to nešto vredi. Za Glu je jasno da je zlata vredan, kao i što je jasno da meni nije baš sve 100% jasno, a sve sam bliži da bude...
Bitno je da radi! Opet, ne uzmite za zlo, poneko "šta ako" pitanje koje izlazi iz okvira ustaljenog (npr da li bolji rezultat bio sa 25g u pwm, umesto 15pwm +10g pred spavanje...) je dobronamerno
, verujte.
U efektima Glu trenutno i sam uživam, već sam 12 nedelja na režimu skidanja masti (
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,18113.0.html), i u kombinaciji suplementi koje korisim po smernicama iskusnih (bcaa, glut, whey) su posao uradili
dramatično. Za moj pojam dramatično, naravno (nisam postao Hulk
, ali težim toj boji...). Obzirom da mi fali puuuuno staža do momenta kada bih mogao sam na sebi da procenim efekte i varijacije efekata, koristim se vašim iskustvima, i vrlo sam srećan što postoji mesto gde uspešni nesebično sa početnicima dele tajne svog uspeha. To štedi vreme, živce i daje metodološki okvir, tjs oruđe kojim postižemo cilj! Iskreno, da nisam našao ovaj forum, teško da bih ikada krenuo sa promenom režima života/ishrane itd.
Doza Glu i bcaa se pridržavam, svestan toga da svako sečenje doze znači odlazak mišića na režimu na kome sam. Skupoća je relativna, ali novac utrošen u Glu i bcaa definitino jeste
ulaganje, ne trošak...