Jedno pitanje, kupio sam glutamin (Bio Tech), dosao kuci, otvorio ga, nisam se usudio da ga probam, ima neki kiselkast miris i krenuo je da se zgrudvava? Ne bih rekao da je to normalno? uzimao sam i ranije, nije izgledao tako!!Dvoumim se da li da ga frljnem u reku, ili da odem u prodavnicu Pansporta gde sam ga kupio i da im ga nataknem na nos? Da li je to bezbedno da se pije, ili da ipak pribegnem nasilju? :twisted: :evil:
Idi do Pansporta i zabij mu tu kutiju tamo gde sunce ne sija twisted twisted
Ko zna sta su uopste stavili unutra, meni mirise na OHO lepak!! Nisam se usudio da probam, nisam lud..Nateracu onoga sto prodaje da popije jedno 200gr, mozda se pretvori u nindza-kornjacu!! He-he!! :evil: :evil:
Citat: GvozdenKo zna sta su uopste stavili unutra, meni mirise na OHO lepak!! Nisam se usudio da probam, nisam lud..Nateracu onoga sto prodaje da popije jedno 200gr, mozda se pretvori u nindza-kornjacu!! He-he!! :evil: :evil:Ah taj BioTech svaki put te iznenadi .... nego, kad malo bacis na papir par brojeva videces da oni uopste nisu povoljni cak stavise mnooogoo su skupi za ono sto dobijes. Ja bih ti preporucio Ultimate Gluta Pure, jedan od najpovoljnijih a provereno kvalitetan.
@PedjaPedja jel ti je tacna cena za glutamin posto mi se cini da je dosta jeftiniji kod tebe nego u extemu?