Citat: sasacg April 10, 2007, 03:00:52 posle podneU danima treninga pre i posle vezbanja,ako imas kesa moze i pred spavanja.Ako radis samo cardio,ja bih uzeo i pre i posle cardia.U danim bez treninga mozes u toku dana i pred spavanjeu danima treninga bolje je uzimati neposredno pred trening od uzimanju ujutro na prazan stomak??
U danima treninga pre i posle vezbanja,ako imas kesa moze i pred spavanja.Ako radis samo cardio,ja bih uzeo i pre i posle cardia.U danim bez treninga mozes u toku dana i pred spavanje
Citat: sasacg April 10, 2007, 03:00:52 posle podneU danima treninga pre i posle vezbanja,ako imas kesa moze i pred spavanja.Ako radis samo cardio,ja bih uzeo i pre i posle cardia.U danim bez treninga mozes u toku dana i pred spavanjekad je kardio u pitanju naravno da je bolje i prije i poslije ali zbog finansija ja se moram odluciti za prije cardia jer mislim da je neophodnije tada??
Citat: sasacg April 10, 2007, 03:00:52 posle podneU danima treninga pre i posle vezbanja,ako imas kesa moze i pred spavanja.Ako radis samo cardio,ja bih uzeo i pre i posle cardia.U danim bez treninga mozes u toku dana i pred spavanjeu danima bez treninga koja je bolja od ove 2 varijante,u toku dana(ili ujutro) ili pred spavanje??
Posto cu sada pojacati kardio, da li da uzmem glutamin ili BCAA? Nemam love za jedno i drugo, jbg.
Citat: princo April 12, 2007, 12:41:58 pre podnePosto cu sada pojacati kardio, da li da uzmem glutamin ili BCAA? Nemam love za jedno i drugo, jbg.Ako se bacas na zestok def,a cilj ti je ocuvanje postojecih misica i skidanje viska-onda BCAA i to pre cardia