Ok, otisao sam danas u prodavnicu sa namerom da kupim DYMATIZE i na kraju sam kupio OPTIMUM WHEY. Manje vise zbog toga sto me je prodavac ubedjivao da je to najbolji protein koji postoji i zbog toga sto mi ga je preporucio i neki lik koji je posle mene usao u radnji i video da ga motam po rukama, ali prvenstveno zbog toga sto sam video da je izolat i da ima vise grama proteina na 100g od Dymatize WHEY-a. Prodavac mi je takodje rekao da odem na
www.bodybuilding.com ako njemu ne verujem i da pogledam i OPTIMUM je zaista na prvom mestu od 50 vrsta WHEY proteina.
Dakle, da li imate neke primedbe, zamerke, sugestije, savete da mi date? Od ponedeljka krecem ponovo da vezbam i da mrsavim, menjam ishranu za 360 steopeni.
Sa koliko vode je najbolje da ga promesam, da li mogu da ga stavim u flasicu od 0.5L i da nju napunim vodom i promuckam? Prodavac mi je rekao da se sjajno muti a to doduse pise i na pakovanju. Znaci, nije lepljiv.
Naravno, kupio sam i dekstrozu.
I da, posto se nekada desi da ne treniram i po 3-4 dana, da li tada da smanjim WHEY na jednom dnevno ili da ga i tada pijem kao i u danima kada treniram samo bez dex-a?