Novembar 17, 2024, 11:42:51 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.363 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Ginekomastija....  (Pročitano 20607 puta)

Van mreže N_E_Z_N_A_L_I_C_A

• Heavyweight Member
  • Krkam kao budala!!! MASS!!!
    • Apartmani "NIKOLA"
Odg: Ginekomastija
« Odgovor #30 poslato: Jun 13, 2007, 04:26:18 posle podne »
znaci ne gine mi ovako nesto :(
Po čemu si to zaključio? Ovo se dešava isključivo osjetljivim osobama na tu pojavu uz upotrebu AAS, a ponekad i prirodno dođe do nje ali rijetko...ne znam što te brine? A koliko znam ti si i mlad jako...

Van mreže Remetik

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #31 poslato: Jun 13, 2007, 04:32:13 posle podne »
Sinak je u pubertetu, pa mu sike malo rade i boluckaju verovatno....pa ga malo uhvatila frka...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #32 poslato: Jun 13, 2007, 04:51:07 posle podne »
Sinak je u pubertetu, pa mu sike malo rade i boluckaju verovatno....pa ga malo uhvatila frka...
..NEKA IH GRICKA....HMMMM...U JBT..JESAM PERV

Van mreže N_E_Z_N_A_L_I_C_A

• Heavyweight Member
  • Krkam kao budala!!! MASS!!!
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #33 poslato: Jun 13, 2007, 05:31:19 posle podne »
Sad si ga pretjerao :(

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #34 poslato: Jun 13, 2007, 05:35:20 posle podne »
Sad si ga pretjerao :(
..

TAKAV SAM PO CELOM TELU...PRETERLJIV

Van mreže Remetik

« Odgovor #35 poslato: Jun 13, 2007, 06:19:26 posle podne »
Lud brate, LUD!!!!  :lol: :lol: :lol:

Van mreže Nikola_M

• Bantamweight Member
« Odgovor #36 poslato: Jun 13, 2007, 08:08:48 posle podne »
Objasni onda materiju koja se nalazi unutra ako nije voda i mast????!!!!!!

Mlecne zlezde su izgradjene od specificnog zlezdanog epitelnog tkiva. One spadaju u multicelularne(multicelijske) zlezde, kao sto su znojne ,lojne, pljuvacne... Cim su multicelularne to znaci da su izgradjene od strome i parenhima!
Stromu cini vezivno tkivo koje pruza potporu,vaskularizaciju i inervaciju za parenhim.
Stromu gradi najcesce kapsula koja obavija zlezdu, trabekule(pregrade) koje polaze od kapsule i dele zlezdu na manje celine-lobuse(reznjeve) i lobuluse(reznjice). Unutar lobulusa se nalazi nezno rastresito vezivno tkivo
koje(njega) okruzuje parenhim.
Parenhim formiraju celije koje oblazu sekretne jedinice zlezde i njene izvodne kanale.

Znaci nema masnog tkiva, a vode ima ali na celijskom nivou!
Be yourself no matter what they say.

Van mreže mafis

• Lightweight Member
« Odgovor #37 poslato: Jun 13, 2007, 09:51:29 posle podne »
ha ha ha jebote ubi me sa ovim.boli me stomak.crkoh od smeha
Ono sto te ne ubije cini te jacim

Van mreže mafis

• Lightweight Member
« Odgovor #38 poslato: Jun 13, 2007, 09:53:39 posle podne »
ja se izvinjavam ,tema nije za smejanje.Bilo je jace od mene.

Van mreže PitBull

• Heavyweight Member
  • ....1992....
« Odgovor #39 poslato: Jun 13, 2007, 10:57:59 posle podne »
heh pa moguce da je to sto Remetik kaze, ali jbt dugo mi nesto traje to... :( e PEdja  Pedja :twisted: heh
Liberte toujours

Van mreže mafis

• Lightweight Member
« Odgovor #40 poslato: Jun 14, 2007, 12:42:47 pre podne »
heh pa moguce da je to sto Remetik kaze, ali jbt dugo mi nesto traje to... :( e PEdja  Pedja :twisted: heh
pit to je sto ti remetik kaze ne brini

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #41 poslato: Jun 14, 2007, 03:19:45 posle podne »
Pozdrav svima. Imam jedno pitanje i vezano je za ginekomastiju. Nakon 2 operacije, grudi mi jos uvijek ne izgledaju bas najbolje. Hormone jos nisam provjeravao poslije operacije. Pijem mnooooogo tecnosti i kad nisam zedan, otprilike od 5-7 litara dnevno pa je i mokrenje ucestalo. U cemu bi mogao biti problem i da li postoje neki specijalni treninzi ili neke tablete kako bi rijesio taj problem.
Postoji lepa verovatnoca da nisi ni imao gino... Ja nemam iskustva sa time... Ali sam gledao neku emisiju gde su decka operisali... Mozda na dicovery... Uopste nije ni imao gino... Nego je bio malo masniji pa je izgledalo tako... Naravno operacija mu nista nije pomogla... Samo se unakazio... Odes malo na dijetu i smanjis bf totalno koliko mozes... Pa onda vidis sta je i kako je... Samim tim sto si operisao 2X znaci da nesto ne stima... A ovo o vodi, pisanju ... Nemam komentar... NE mogu prosto da verujem da hormone nisi proveravao... Svaka ti cast...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #42 poslato: Jun 25, 2007, 01:46:52 posle podne »

Mlecne zlezde su izgradjene od specificnog zlezdanog epitelnog tkiva. One spadaju u multicelularne(multicelijske) zlezde, kao sto su znojne ,lojne, pljuvacne... Cim su multicelularne to znaci da su izgradjene od strome i parenhima!
Stromu cini vezivno tkivo koje pruza potporu,vaskularizaciju i inervaciju za parenhim.
Stromu gradi najcesce kapsula koja obavija zlezdu, trabekule(pregrade) koje polaze od kapsule i dele zlezdu na manje celine-lobuse(reznjeve) i lobuluse(reznjice). Unutar lobulusa se nalazi nezno rastresito vezivno tkivo
Parenhim formiraju celije koje oblazu sekretne jedinice zlezde i njene izvodne kanale.

Znaci nema masnog tkiva, a vode ima ali na celijskom nivo

Znaci nema masnog tkiva, a vode ima ali na celijskom nivou!
u!
..

CESTA GRESKA PRAVI SE U VEZI PORASTA GRUDI KOD GOJAZNIH MUSKARACA.U STVARI,NAJCESCE SE RADI O OBICNOJ LIPOMASTIJI/TJ MINIMLANOJ NAKUPINI MASNOG TKVIA U PREDELU GRUDI/.,A NE O PRAVOJ GINEKOMASTIJI.

OBICNO JE DOVLJNA OBICNA PALPACIJA GRUDI,JER SE NE DIRA TJ PIPA ZLEZDANO TKIVO...

MOZE DA BUDE UPOTREBLJAN I ULTRAZVUK ILI CAK I MAMOGRAFIJA...ALI TO JE OBICNO RETKOST

Van mreže Stefan45

• Član
  • *
« Odgovor #43 poslato: Jul 02, 2007, 10:30:06 posle podne »
pedja aj ako ti nije problem stavi slike gynecomastie i lipomastije da vidim u cemu je razlika!?poz

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #44 poslato: Jul 03, 2007, 01:12:57 pre podne »
podji na google pa imas pretrazivac za slike.
jel ima nas sto stalno jedemo dok smo za kompjuterom pa da se ne izrigavamo od tih slika lijepih
matere mi matere,
kupicu ti dimije