HVALA[/quote]...za tvoju devojku sasvim dovoljan je UNIDYNE ili DYMA BURN....ali naravno nema mrsavljanja dok ne zapne junacku i gymu...ovo samo pomazu u procesu razgradnje masnih celija....nikako da ti lezis i da se topis..
glupo je da uzimas animal stac i anmila stack 2 jerl je to bukvaln isto ,samo psotoje male modfiikacije...ali da ja tebe pitam..kakve veze imaju wehey,glutamin i kreatin sa bilo cim zi animal linije proizovda???[/quote]
Hvala za odgovor. Ma nisam ja ni mislio da uzimam STACKI 1 i 2 u isto vreme, a naveop sam Whey, Glutamin, Creatin kao neku osnovu uz hranu. I ti si sam rekao da tek kad se ispune uslovi dobrog treninga i ishrane, i osnovnih suplemenata kao Whey, Gluta, Crea...moze da se ide na neke dodatke kao Tribulus, ZMA...ili pak anabolike. A ja te pitam posto imam dobar trening, i jedem dobro, da li je glupo da bez tih osnovnih suplemenata uzmem samo Animal Stack 1 ili npr. AS2 ?
A reci mi jel ta dva FAT BURNERA pravi DYMATIZE ? Ona je inace krenula sa treninzima, tako da ne lezi. Ja sam joj rekao da bez kombinacije dijeta-trening-Burner nema nista.
Hvala