Citat: G_M_KZa sta sluze gurtne i onaj BB kais?A sto se tice rukavica koristim ih da nemam zuljeve.CitatMarkoni PočaljiPoslao: Sub Jun 24, 2006 5:00 pm Naslov: Re: GURTNE,SAJTNE,PAKNE...HAHHAHAHgurtne sluze da kod vezbi u kojima je primaran pokret vucenje kao sto su mrtvo , veslanja, zgibovi itd. imas sto bolji hvat tj. da ti teg ne kliza zbog slabijeg hvata , kao i zbog boljeg angazovanja misica ledja , a i omogucuje podizanje vecih tezina jer nisi ogranicen snagom podlaktica tj. svojom mogucnoscu da hvatom drzis odredjenu tezinuTacno 4-5 postova iznad tebe :lol: :lol: :lol:Samo da pitam...Kupio sam gurtne i radio sam zgibove sa njima, il' sam se ja istripovao ali ja ne vidim nikakvog efekta, ja i dalje osjecam da mi podlaktica ucestvuje i ne radim nista bolje nego bez njih... A sve sam spojio i namjestio kako treba... ?!?!?!
Za sta sluze gurtne i onaj BB kais?A sto se tice rukavica koristim ih da nemam zuljeve.
Markoni PočaljiPoslao: Sub Jun 24, 2006 5:00 pm Naslov: Re: GURTNE,SAJTNE,PAKNE...HAHHAHAHgurtne sluze da kod vezbi u kojima je primaran pokret vucenje kao sto su mrtvo , veslanja, zgibovi itd. imas sto bolji hvat tj. da ti teg ne kliza zbog slabijeg hvata , kao i zbog boljeg angazovanja misica ledja , a i omogucuje podizanje vecih tezina jer nisi ogranicen snagom podlaktica tj. svojom mogucnoscu da hvatom drzis odredjenu tezinu
gurtne su zakon...rukavice tu i tamo
Koristim samo pojas kad radim ledja i noge...
Gde je nestalo ono uputstvo za gurtne?