Novembar 15, 2024, 04:46:09 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: 2. rodjendan foruma! & TT upis na fax  (Pročitano 16513 puta)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
Odg: 2. rodjendan foruma! & TT upis na fax
« Odgovor #75 poslato: Jun 09, 2007, 01:27:11 pre podne »
Evo ja javno apelujem na sve buduce brucose da ako imaju dovoljno pameti beze sto dalje od drzavnih fakulteta,osim u slucaju da imaju visak zivaca,godina za bacanje,para za poklanjanje lezilibovicima i umisljenim i istripovanim budalama na nasim "sjajnim" i "jakim" drzavnim,popularno nazvanim,faksovima...:twisted:

"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže California

• Light Heavyweight Member
    • Arandjelovcani
« Odgovor #76 poslato: Jun 09, 2007, 01:28:52 pre podne »
..... vec da spreme u koverti (po mogucnosti plavoj) tatinu i maminu ustdjevinu i sami iskroje svoju diplomu, ovaj buducnost...
,,Savremenici vide ljude koji su na velikim polozajima, no retko ili nikad ne vide ljude, koji su i bez polozaja veliki.''

Sveti vladika Nikolaj Velimirovic

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #77 poslato: Jun 09, 2007, 01:34:18 pre podne »
..... vec da spreme u koverti (po mogucnosti plavoj) tatinu i maminu ustdjevinu i sami iskroje svoju diplomu, ovaj buducnost...

Jos si mlad i zelen i blage veze nemas sta se sve radi na drzavnim faksovima,tako daaaa... :lol: :lol: Ima vremena...saznaces...samo se bojim da ne bude prekasno,jer izgubljene godine se ne vracaju...

"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #78 poslato: Jun 09, 2007, 01:35:59 pre podne »
... pa nece valjda mama i tata ustedjevinu na kurve i alkohol potorosit, naravno da ce investirat u svoje drago dijete jbt
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže California

• Arandjelovcani
« Odgovor #79 poslato: Jun 09, 2007, 01:39:48 pre podne »
Nemojte me je**ti na tu foru mlad i zelen... Mozda sam i mlad, zelen nisam, ali nisam ni lud ni glup.

Znam da na svakim fakultetima ima korupcije i lupovone diploma, ali ne moze se tako pljuvati po drzavnim skolama. Ja znam (i svi mi znamo) da su one u nekom haoticnom stanju, ali opet ima tu par skola koje su u neku ruku ostale koliko toliko ,,ciste''.
I dakle, po tvojoj teoriji nedrzavni fakultet mi garantuje da necu biti veciti apsolvent (naravno, to 90% zavisi od samoga tebe)... Kako to ?

Citat
osim u slucaju da imaju visak zivaca,godina za bacanje,para za poklanjanje lezilibovicima

Citat
... pa nece valjda mama i tata ustedjevinu na kurve i alkohol potorosit, naravno da ce investirat u svoje drago dijete jbt

To sto si rekao je OK, ali ja sam mislio na kupovinu zvanja...
,,Savremenici vide ljude koji su na velikim polozajima, no retko ili nikad ne vide ljude, koji su i bez polozaja veliki.''

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #80 poslato: Jun 09, 2007, 01:45:12 pre podne »
ali opet ima tu par skola koje su u neku ruku ostale koliko toliko ,,ciste''.

jes...a Deda Mraz nam svake NG donese poklon ako smo bili dobri u prethodnoj godini :lol: :lol:

Van mreže H2SO4

« Odgovor #81 poslato: Jun 09, 2007, 01:46:01 pre podne »
Citat
ali nisam ni lud ni glup.
da li si 100% siguran??
Citat
Znam da na svakim fakultetima ima korupcije i lupovone diploma, ali ne moze se tako pljuvati po drzavnim skolama.
e nema ti korupcije na privatim faklultetima. moze se pljuvat po drzavnim, zasto da ne? i pljuvat i srat i povracat itd itd.
Citat
I dakle, po tvojoj teoriji nedrzavni fakultet mi garantuje da necu biti veciti apsolvent (naravno, to 90% zavisi od samoga tebe)... Kako to ?
CHE???
Citat
I sta dobiju od toga kada detetu kupi diplomu ?
ne kupe diplomu, nego im dijete fino garazirano, ocuvano i u odlicnom sdtanju diplomira.
a sad sta konkretno oni dobiju pa napr. za pocetak mogu da se kurche komsijama

prc prc prc
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže California

• Arandjelovcani
« Odgovor #82 poslato: Jun 09, 2007, 01:49:18 pre podne »
cccccccc......... Dobro, uzmimo u obzir da su privatne skole mnogo bolje od drzavnih, zasto onda ne idu svi u te privatne ?

Odgovor se sam namece....

Citat
da li si 100% siguran??
Apsolutno

Citat
e nema ti korupcije na privatim faklultetima. moze se pljuvat po drzavnim, zasto da ne? i pljuvat i srat i povracat itd itd.

Do not eat shit too much... It's not good for liver

I slusajuci Vase besede ovi privatni fakulteti dodju kao Oxford........hahahahahahaha

Van mreže H2SO4

« Odgovor #83 poslato: Jun 09, 2007, 01:49:53 pre podne »
stani mala nemoj da si ludaaa
losiii momciii nalaze se svudaaaa
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #84 poslato: Jun 09, 2007, 01:51:45 pre podne »

Niko tebi nista ne garantuje,osim da najverovatnije neces naleteti na 80% iskompleksiranih budala koje te jebu u mozak kako stignu!!!Prolaznost od 4% na ispitima,izivljavanje oko kolokvijuma da bi samo dobio mogucnost da izadjes na ipit a nista ti dalje ne priznaju to gradivo koje si vec polozio,izgubljene godine,prosek studiranja od 7-8 i vise godina...Ma zajebi :evil:

Ti sa 17 god(ako sam pogresio koju godinu sorry) veruj mi da ne znas nista...Svi smo mi sa 16-17 mislili da smo pokupili svo znanje sveta,ali tek kasnije shvatis da to i nije bas tako...

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #85 poslato: Jun 09, 2007, 01:53:09 pre podne »
cccccccc......... Dobro, uzmimo u obzir da su privatne skole mnogo bolje od drzavnih, zasto onda ne idu svi u te privatne ?

Zato sto ste mladi,zeleni,neiskusni i blage veze nemate :lol:

Van mreže H2SO4

« Odgovor #86 poslato: Jun 09, 2007, 01:54:08 pre podne »
... i do juce su pili whey sa mlijekom!
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #87 poslato: Jun 09, 2007, 01:55:34 pre podne »
... i do juce su pili whey sa mlijekom!

Toooooo Ki$eli :lol: :lol: