A mislis da meni nije kriza?Cekajte kad ja krenem da postavljam slike,pa cete da vidite
dobro Nela ,a sta cemo za veceru?
Citat: Nella Avgust 01, 2007, 06:44:19 posle podneCitat: natasha_bg Avgust 01, 2007, 06:32:34 posle podneCitat: Manimal Avgust 01, 2007, 05:21:11 posle podneJa uvijek dajem moje meso za ribu!Ja uvek dajem moju ribu za meso :lol:Nellaubicu te zbog ovih slika,voda mi krenula na usta :?kazem ja da me kriza hvata... morala sam i vama malo da otvorim apetit... Evo ja upravo je.em!
Citat: natasha_bg Avgust 01, 2007, 06:32:34 posle podneCitat: Manimal Avgust 01, 2007, 05:21:11 posle podneJa uvijek dajem moje meso za ribu!Ja uvek dajem moju ribu za meso :lol:Nellaubicu te zbog ovih slika,voda mi krenula na usta :?kazem ja da me kriza hvata... morala sam i vama malo da otvorim apetit...
Citat: Manimal Avgust 01, 2007, 05:21:11 posle podneJa uvijek dajem moje meso za ribu!Ja uvek dajem moju ribu za meso :lol:Nellaubicu te zbog ovih slika,voda mi krenula na usta :?
Ja uvijek dajem moje meso za ribu!
Citat: Nella Avgust 01, 2007, 04:56:10 posle podneevo konacno neko jos da voli ribu...vladar i medonjak samo...jupiiiiiMa kad mene pitaju ko je najbolja riba ja iz topa odgovaram.... Brancin!Riba je top samo sto licno preferiram morske, svjeze ulovljene, ponesem majci koja je sa primorja pa je spremi top i to je onda prava stvar, za takvo sto sumnjam da ce iko reci da nije extra, nazalost mnogi pojedu neku losu ribu, lose spremljenu i onda ne vole...Mada svakog dana mlatim i razno bijelo meso, sto nemasnije crveno, spremljeno bez ulja...sto vise to bolje
evo konacno neko jos da voli ribu...vladar i medonjak samo...jupiiiii
aha meso punjeno prsutom i mocarelom,pohovano ,sa prelivom od gorgonzole
pa ima i drugih preliva,nije taj obavezan