Zelim sve clanove kao i administratore ovog foruma srdacno da pozdravim. Zovem se Drazen, dolazim iz jednog majneg grada Prijedora, 50 km udaljenog od nadam se poznate Banja Luke, a vec 3 godine studiram u Austriji. Cackajuci po internetu o nekim stvarima, naleteo sam na ovaj forum, koji me je automacki privukao sastavom clanova i veoma zanimljivim temama. Ono sto zaista cenim je struktura ljudi koji mogu dati adekvatan (pod tim mislim ispravan) odgovor. Bodybuildingom se bavim od svoje 17-te godine, tacnije od 2001, i vec se napunilo 5 godina moje aktivnosti ovim sportom. Moja trenutna zelja je da izadjen na Kup Republike Srpske, koji se odrzava u Novembru. Prosle 2005-e odrzan je u Prijedoru. Neke (nazalost mizerne) slike sa ovog takmicenja mozete naci na:
http://www.bodybuilding.co.ba/index.php?option=com_zoom&Itemid=35&catid=12Moje angazovanje u oblasti takmicenja a i ujedno moji licni rezultati bili bi daleko znacajniji da sam neke stvari saznao koje danas znam. Ali dok doce iz ... u glavu prodjose 4 godine. Moje preusmerenje i pravo zanimanje za takmicarski Bodybuilding pocelo je u septembru prosle godine kad sam postom iz USA dobio Arnoldovu knjigu: The New Encyclopedia of Modern Bodybuilding. Otvorivsi je i vidjevsi slike Frank Zane-a a zatim i Milosa Sarceva, gde ga Arnold dosta puta spominje, rekao sam sebi: "Hocu i ja". Zato zelim svim odgovornim za stvaranje ovakvog mesta gde svi mozemo poprilicno da naucimo jedni od drugih, da se zahvalim. Hvala i pozdrav svima jos jednom.