ako se mogu ukljuciti malo...prvo moram reci da me nista ne cudi ovo sr..e sa vredjanjem (sto je u biti ovaj topic ako se ne varam). Ja cu tebi ovo , ti si meni, gomila debila koji se predstavljaju ko nekakvi strucnjaci. Meni je muka od takve ekipe, sta bi dao da mogu zabraniti popularnim magazinima da objavljuju notorne gluposti u nekakvim fitnes rubrikama.
MJESECEVA DIJETA!! - NOVO!! SMRSAVITE STO KILA BULJECI U MJESEC!
SOUTH BEACH DIET!! - vucarajte se po juznim plazama danima i nocima i smrsavite tonu u sedam dana!! To je samo mali dio gluposti koje se mogu citati po mnogim magazinima.
...jbg sale.......naravno da si u pravu.....u tome i jeste problem,kao sto sam vec mngoo puta pisao...evo..bas danas naletih na FENOMNALAN post nekoga ko ispred sebe ima...ma nije ni bitno.....ali svaet je bio...bla bla bla....PRIRODNI STIMULATORI ANABOLIKA!!!!!!!...hej...i nsita tu nije cudno....nego je to rpbolem...sto ej to SAVET..javno a ga svi vide i da se dive tom fenomenalnom znanju.....ali da ne ganjvaim...
u pravu si...takvi i kod nas pisu za magazine i savetuju dijete tipa..
1 obrok UH
2 obrok UH
3 obrok nista
4 obrok UH
5 obrok-kao i 3.......
MA KENJA MI SE OD TIH I TAKVIH STRUCNJAKA......gadjanje sa stranim recima prevedienim sa ko zna kojih foruma,stavljanj u usta tudjih recenica,hvalci se kao svojima,zanje iz zvih mogucih oblasti koje se tice bilo cega oko ovoga a i sire....a ujedno ne moci sebi pomoci tj pred drugima opravdati svoj izgled?
?.......o cemu se tu radi??..lecenje licnih kompleksa rekao bih.......
meni ovo sve lici kao na onu pricu kada je otac-propali sportas,lecio svoje komplekse na svom deteteu i doveo ga do toga da je dte avrsilo u bolnici jer mu je tata bio toliko strucan da je unistio zdravljs vom detetu...a zbog cega.....jer je on citav zivot bio u senci drughih i niakda nista niej mogao da napravi od sebe i za sebe..