evo danas sam ponovo malo lutao po sajtovim ai naletim na temu o efedrinu gde se jedan "strucnjak",pohvalio svojim znanjem o negativnim efektima efedrina./..pa prica ide ovako ...
negativni i opasni efekti efedrina su....drhtavica,znojenje i balga uznemiroenst...itd..itd..
i onda taj sturcnjak u nedostatku dokaza..brze bolje prebacuje upotrebu ef sa clenbuterolom gde su takodjer ove pojave najopansiji deo........
pa da bi zakljucio temu sa tim da je efedrin zabranjen jerl su sportisit poceli umirati od njega...!!!!!
i da su fake prozivodi ef bezbedni!!!!!!!!!
NEVEROVATNO.....NEVEROVATNO.......
znaci teksta na nivoi nekog klinca koji zna vise o efedrinu nego ovako nesto...
pa ja stvarno ne ogu da verujem u stvari koje se desavaju......
e da..tu se u temu ukljucio jos jedan emintentni strucnjak koji je davao cene efedrina i to na pakovanjima od 30 tableta na blisteru!!!!!!!!!!!!!!!! i to ....
i rekao da je do sada.."citriam"...bogami ef bilo lako naci ali od sada ne!!
verovatno aludriajcui na ovaj zakon.....ali ok....vidis niko od nas nije znao da je do donosenja ovoga zakona po recima tog strucnjaka ef bilo bukvalno moguce kupiti na pijaci...ALI SADA BOGAMI NECE BITI TAKO!!!!..hahhahahha
pa ja stvarno ne mogu da verujem.....pa ovo je takva budlastina da postoji blesimetar,mislim da bi explodirao kada bi se ovo u jega ukucalo...
e da..i bi je savet.....kaako u apoteci ima da se kupi kapi za nos sa postotkom efedtrina u sebi..i ono teskt ide ovako...otpirlike....nisam nikada pio te kapi za nos pa ne mogu da kazem nista o tome!!!!!!!!!...pa sta je ovo?
??
meni stvarno nikada nece da ide u kapu...PA KAKAV SMO MI TO NAROD/?
?
ZAR JE BITNO ZBOG J....IH..PAR DIANRA-citaj malo vise-DA PO CEO DAN KLINCI SLSUAJU OVAKEVE GLUPOSTI...
MA NIJE STVAR U USRANOM EFEDRINU......NIJE STVAR U NCEMU VEZNAMOM ZA OVAJ SPORT.......NEGO MI NIJE JASNO OV....TI LJUDI OCIGLEDNO SU UBEDJENI U ONO STO RADE I MISLE DA ZNAJU...OK.....TO NIEJ U REDU ALI TU SE STVARI NE MOGU PROMENTII..JER JE JAKO TESKO MATOROG MAGARACA NAUCITI DRUGACIJIM OBICAJIMA............ALI...JA SE UVEK PITAM ONO DRUGO....
TI KOJI NJIH UCE.......PA ZAR TO NE VIDI NEKO OD MINISTARA,NEKO OD LJUDI KOJI SU OVLASTENI....PA ZAR TI LJDUI SEDE TAMO SAMO DA PRIMAJU PLATE ILI DA REASAVAJU NEKA PITANJ....JEDNO OD TAKVIH JE I OVO.....PA LJUDI.....TO SU LJUDI KOJI SU ZAVRSAVALI FAKLULTETE DOK JE JOSO BROZ IMAO CITAVU NOGU....ALO0 BRE!!!!!!!!....PA DOSTA JE VISE TOGA.........OVAKVA OSOBA SUTRA MOJE DETE TREBA DA UCI U SKOLI ILI DA GA TRENIRA I AKZE DA OD 5 OBORKA U TOKU DANA IMA 4 OBORKA SA UH....2 SA PROSTIM I 2 SA SLOZENIM I 1 OBORK IZ PROTEINA KOJI DOLAZE IZ MESA LI IZ JAJA......ALO......ALO!!!!!!
TAKVA OSOBA TREBA SUTRA DA KAZE MOM SINU DA NIKADA NIJE PROBLA FIZIOLOSKI RASTOVR KAPI ZA NOS KOJI IMAJU 2% SUPSTANCE ZVANE EFEDRIN U SEBI....!!!!!!!!
TAKVA OSOBA TREBA SUTRA DA MOJE DETE DOCEKA U SKOLI SA INFORMACIJIMA TIPA........OBAVEZNO SVAKI DAN 1KG VOCA NA DAN..JER JE ZDRAVO I IMA VITAMINA!!!!!!ALO......ALO.......
PA DAJTE LJUDI MOLIM VAS KAO BOGA!!!!!
PA AKO POSTOJI NEKO....
ALI JA SAM SHVATIO ILI MI SE BAR CINI DA SAM SHVATIO........NISU KRIVI ONI...KRIVI SU LJUDI KOJI IH SLUSAJU......U REDU.....TI KOJI IH SLUSAJU NEMAJU NIKAKVO NI PRED ZNANJE JER IH NIKADA I NEBI UZELI ZA OZBILJNO....ALI KAKO NE UVIDE VEOMA BRZO DA TO STO SU IM ONI REKLI NEMA NIKAKVE BLAGE VEZE SA ZDRAVOM PAMECU......\
ELI STVARNO MI JE MUKA VISE PISTAI O OVOME..DEFITINO CU MORATI OGRNAICITI SVOJ VREME NA INTERNETU SAMO NA ONE STVARI KOJE SU MI BITNE......ONO STO SAM DANAS PROCITAO NISAM MOGAO DA VERUJEM SVOJI OCIMA.....
REST IN PEACE MY SON!!!!