danas sam malu uhvatio vremena pa sam lunjao pos koro svim nasim sajtovima ,forumima itd...i sta....pa evo...
dosao sam do zakljucka ovo....
posto smo sada vec na sirko provika forum,uvedeo sam da klinci masovno ovde dolaze,neki se registruju a neki ne ali sta je problem tj sta je tu zalosno...to sto ne ostavljaju postove.....a zbog cega?
?
poksuao sam da najdem neki bar priblizan odgovr na to i onda mi je palo na pamet nesto sledece....
s obzirom da kako sam rekao oni dodju ovde i prociataju nase postove,prevode,autorkse tekstove i onda odu ne neki glupi forum i postave pitanje KOJE SE OVDE BUKVALNO PLASE da postave da mozda kojim slucajem ne budu ismejani,ili se boje datog odogovra ili uglavnom nesto u tom smlsiu...i onda odu na neki glupi forum i postavljaju pitanja ljudima koji nisu ni priblizno strucni,kompetentni,sa cinjeicama i rezultatima potkovani itd itd itd....koji se odista potpisjuju sa ko zna kakvim sve ne titulama i dobijaju odgovre tipa....
kad asi na defki jedi...
1 obrok UH
2obork UH
3 obork masti
4 obork -gakdanje sa skracenicama...posle PT u PWM pa onda na UHU,pa na SSK......jebem li ga...nego mi neko obajsni...nij ni bitno..
5 obrok kao i 3
6 obork proteini...
e sada..meni se cini da je ovakav savet tipa ono..dnas je nedelja to sa sigrunsoti tvrdim a to je zbogf toga sto je jucer bila subota a sutra je ponedeljak....ili tako nesto ili ono....
dragi slusaoci danas je sunce izaslo tacno u 06.00 a posle podne ce na zaprepastenje radnih ljudi i gradjanja ponvoo da zadje..!!!!!!!
stvarno mi nije jasno ssta je to..
dali je to strahopostovanje?
to sam zakljcuio po tome sto se ti isti registurju kod nas pod istim nickanme kao na tim glupim forumaima i kako akzem an zalsot dobijaju odgovre od strucnjaka ,....neznam sta da kazem...
nikako mi niej jasno...KAKO NEKO MOZE DA TRAZI BILO KAKAV SAVET OD BILO KOGA KO SEBI NE MOZE DA POMOGNE...PA DOBRO MAJKU MU STARU DECO...PA KAKO CE VAMA DA POM OGNE AKO ANE MOZE SEBI.....
PA TRZITE NJIHOVE SLIKE----REZULTATE-----MA BILOS TA OD NJIH.....
ODAKLE NEKOME PRAVO UOSPTE DA SE NAZIVA NEKIM NAZAVIMA A DAJE SAVETE PRIMERENE UZRASTU MOGA SINA...-10 godina...
i zalosno je to sto su takve ucili to us kolama....zalosno..zalosno...