Sve neke studije, istrazivanja, lab testovi a finansirani od strane suplement proizvodjaca...ljudi ako vam odgovaraju NASI ljudi koji NISU sponzorisani a imaju veoma velike rezultate verujte im, nije im u interesu da vas zajebu vec da vam pomognu.
Naravno da smo ovde da pomognemo jedni drugima. Ne zelim ni ja da verujem svemu sto procitam, samo mi je to, eto... imalo smisla. Nisam vam ja dao nijednu super hiper studiju koja baca u vodu sve sto znate, nego jednostavno (moguce) objasnjenje zasto se neki procesi u telu eventualno dogadjaju. Ne verujem da bi rezultatom te studije profitirala ijedna kompanija, jer, kazem jos jednom, do katabolizma znamo svi da dolazi, rasprava tece samo u pravcu UZROKA istog. Zato mozda neko i nece da se zamara bespotrebnim teoretskim detaljima, jer mu to direktno mozda i ne treba. A sto se tice pedjosovog reply-a, zelim da znas da ja ovde ne glumim neku budalu koja hoce da dokaze da ti ili bilo ko drugi nije u pravu, vec da raspravimo neke stvari na miran, fin nacin i da ljudima koji su ovde na forumu omogucimo sto vise znanja na ovu i mnoge druge teme. Ja sam o ovim stvarima davno citao, sad sam samo malo potrazio po google-u da nadjem neke clanke na tu temu. Cisto da pokazem da ovo sto ja pricam nisu neke budalastine i neki moj hir, vec da to koliko-toliko ima neku objektivnu pozadinu.
...bravo ..tako i treba..i anravno da treba da bude konstruktivan rasprava..alis tari,kao sto sam kazes...TI SI SADA TO NASAO NA GOOGLU..razumes..utome je problem....sto si ti nesto cuo ili nekda procitao ali niakda nisi istrazio do kraja i sada se stvrio problem jer moras da branis nesto sto mozda ima a mozdda i nema temelja...nebitno..poptuno irelevantna stvar...ali jedno je bitno...ovd mnogi momci pokusavaju da nacue sto vise...sa sutdijma i ovakvim komentarima samo ih bacamo u neboluzeu da ne znaju gde udaraju..o tome se radi....
znaci....ikren savet...zajebi studije i istrazivanja dok ti neko ko je na sebi probao ne kaze da je to ok....ne ja...ne moram da budem ja..ja sam jedino najaktivniji na ovm forumu,ali ako ja kazem da to koriste i an tajk nacin se hrane ljudi koje ja poznajem i velii su sampioni ja mislim da je to vise nego i dovoljan razlog da verujes njima a ne studii koju si sada nasao na google...
o tome se radi..
nemozes da dobijes misice tipkajuci po google...samo sljaaka...krvava sljka buraz......
a to jel ti hoces ili ences dokazivati nekome nesto..ma ni tu enma problema stari......veruj ..niakkvih rpbolema dok god je u granicam konsturktivne rasrpave...
dakle..ako ti smtaras da je ovo ok.....ma super buraz...nema problema..
ja sam to vec jednom rekao....linca iskustva su dobro dosla...ali onda kada govris o licnim iskustvima treba da dajes konretan primer onoga sto si ti radio i rezualtet onoga sto si dobio sa tim....nadam se da me razumes..
jedan clan je odleteo jer je rekao da je trening koji radim ja-i pored mene jos milion ljudi glupost i on je poklonik nekih novih tehnika kao nas moderator markoni...oldino...ja markoniju niakda nsita nisam rekao..malo zajebanicje ok...ali niakda ozbiljno..ako to nejga cini sretnim i on smtara da napreduje....samo anpred...ali nikada necu dozviliti da neko enkoga vredja na taj nacin da mu kaze da je debil ili glupan zasto sto rade po nekom principu...a pogtovo onda ako je to zansovano da visegodsnjoj praksi i sto je najbitnije..REZUALTTIMA..
nadam se da si me shvatio..