Citat: pedjose sad...vejic je pre neki dan narpavio veliki rezultat u debrecinu u madzarskoj....bio je prvi i dobio invitation da ucestvuje na Mr O 2006...dugo vremena ga nije bilo ali evo jedna njegova stara slikica ali u svakom slucaju ponovo se aktivirao i mnogo srece na sledecim takmicenjimau svakom slucaju...ova slikica neka bude ovde a sledece nadam se sa olimpije ce normalno da idu negde drugdeMr 0 2006?Na koje to takmicenje mislis?
e sad...vejic je pre neki dan narpavio veliki rezultat u debrecinu u madzarskoj....bio je prvi i dobio invitation da ucestvuje na Mr O 2006...dugo vremena ga nije bilo ali evo jedna njegova stara slikica ali u svakom slucaju ponovo se aktivirao i mnogo srece na sledecim takmicenjimau svakom slucaju...ova slikica neka bude ovde a sledece nadam se sa olimpije ce normalno da idu negde drugde
zarko stojic
Citat: pedjoszarko stojicDok sam zivio u Petrinji nekada davno ja i moji prijatelji smo imali srecu da imamo Zaru od kojeg smo mnogo toga naucili o BB. Imati takvog covjeka u 80-im sa velikim znanjem bila je prava privilegija.Thank you Zara.Respect!!!!
dragan paunovic-naglasavm da se on jos uvek uspesno takmici ali sada zivi i radi u americi i tamo ima zapazenih takmicarskih rezultata.mislim da je dobio i pro invitation
A Predrag Milosevic, sta je sa njim nije on toliko mator da ne bi mogao da nastavi sa takmicenjima?
Citat: Boj@n.R Maj 02, 2008, 10:21:24 posle podneA Predrag Milosevic, sta je sa njim nije on toliko mator da ne bi mogao da nastavi sa takmicenjima?Peđa je deeeebelo pustio stomak i čisto sumnjam da mu tako nešto pada na pamet...
Kad smo se vec vratili na ovu temu..Sta je sa Jovicom Savic?.Momak izgleda extra!Sta se sa njim desava?Da li se jos uvek takmici?Njegova slika mi deluje dosta sveze..