Pa zar neko jos veruje rejtingu necega na nekom sajtu?!
To vam je kao sa recimo antivirus softverom, ko plati vise bice prvi na rang listi.
Whey je whey i ma koliko vi mislili da ce neka posebna frakcija wheya uciniti da brze dobijate na misicnoj masi, NECE! Bre mnogo smo postali fini; hiljadama godina nemamo problem da svarimo hranu a sad nam je odjednom bitno dali ovsene usporavaju absorbciju wheya, moze li whey i mleko, dali kreatin uzimati sa 30 ili 50 gr dextroze,.......
Sta je to stara garda BB imala od svih ovih saplemenata, skoro nista, a imali su tela o kojima mozemo sanjati. U stvari imali su ovo
http://www.realx3mforum.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=324a to je znam iz iskustva , mladim ljudima uvek na poslednjem mestu.
Kad budete recimo na nivou naseg uvazenog clana Pedjosa onda ce vam sitnice zaista biti bitne.
Sa cime da uporedim ovo, recimo AGP 4X ili AGP 8X, sta je bolje???
Proizvodjaci grafickih kartica su uzeli milijarde govoreci nam kako je AGP 8X cudo nevidjeno, a u stvari , razliku mi obicni korisnici racunara ni ne primecujemo. Evo ja moju skupo placenu 6600GT prebacim na AGP 4X i zaista sve isto leti u igrama kao i na 8X.
Ovo sve ne znaci da treba da koristite sta god vam padne pod ruku, treba voditi racuna da kompanija cije proizvode koristite ima renome i reputaciju kvalitetnog proizvodjaca i to je to.
Shvatite da se svi oni bore za nas novac i naravno posegnuce za svim vidovima reklame (pa cak i placene) da nas ubede kako su bas oni br 1 i kako njima treba da ostavimo poverenje i novac.
Znaci LABRADA, ULTIMATE NUTRITION, OPTIMUM , TWINLAB .......... sve su to kompanije sa odlicnim proizvodima i vrhunskim kvalitetom ali pre njih ide trening i H R A N A!!!