ja cu ti odgovoriti sto se Sarajeva tice, za druge gradove ne znam, ali sumnjam da je situacija ista bolja. U sarajevu postoje 3 (slovom i brojem) uslovno receno shop-a koja prodaju sportsku suplementaciju. Jedna je kao fol neki zastupnki Prolaba ali im je ponuda ocajna (pure whey, n-large, creatin i glutamin), drugi prodaje weider i multipower (takodjer ocajna ponuda, stane na jednu policu, ali to je njima ionako sekundarna djelatnost pa im oprastam. i treci, jednini koliko toliko ok je shop koji drzi jedanm momak, takmicar (mislim da ga ti licno poznajes, Ismar). kod njega se moze naci u principu sve ono sto se moze naci i u tvom shopu (labrada, biotech, dymatize, mlo) ali po nesto visim cijenama. Da ne pricam o tome da je ovdje najnapredniji produkt jos uvijek creatin riboza :cry: , mislim da ti je sve jasno. ovdje kad nekome spomenes creatin ethyl ester gleda te kao da si sa marsa pao. ovaj eas sto koristim to je isklucujuci papagenu i njegovoj dobroti
sa obzirom da on radi za strance moze preko njih u njhivoim radnjama to nabaviti po znatno povoljnijim cijenama. ja inace sva manja pakovanja (creatin, multi, vitamin...) narucujem preko neta, jer i kad platim postrainu preko fedex-a opet me dodje jeftinije nego ovdje. hint-700gr prolab glutamina u sarajevu je oko 45€. rezime-jad i cemer