Mislim da bi se bar 95% slozilo da su premier liga suplemenata kreatin, glutamin, whey, dex, multivitamini. Ja bih ovde dodao jos vitamine C , E i eventualno B ali to zavisi koji multivitamin koristite i dodao bih EFA ali njih vise racunam u ishranu nego u suplementaciju. Ucinilo mi se zanimljivim da napravimo anketu posle ovih opste prihvacenih suplemenata koji Vam je suplement dao najbolje rezultate(znaci licno iskustvo), bilo bi lepo da kazete 1 ili 2 jer ako bi svi pisali po 5 onda bi izgubilo smisao.
Da sam zapocnem:
1.ECA stack
2.ovde ce se verovatno mnogi smejati ali jednom prilikom sam od prijatelja dobio neki protein jajeta iz Bambija(valjda se koristi za keks ili tako nesto), nisam menjao trening i nisam menjao suplemente koje sam inace uzimao samo sam dodao taj protein(inace je neverovatno brasnast i ukus je odvratan, miksao sam u blenderu sa mlekom i malo voca da ubije miris, pio sam 1-2 puta dnevno po 30gr, ne posle treninga) od toga sam se tako nagruvao da je to bilo cudo, ne kazem da je bila cista masa ali dobitak mase je bio za mene jako velik a probao sam dosta poznatih suplemenata na koje sam nekoliko puta slabije reagovao.
Kad sam rekao one sto su mi radili da kazem i koji su losi, tacnije ova 2 meni apsolutno nista nisu radili:
1.carnitin
2.tribulus
Eto, ako nikom vise ne bude zanimljivo nema veze
.