Kao prvo zelim da vas sve pozdravim i da pohvalim sajt koji je zaista dobar.Ja sam kao sto se vidi Mali Sima iz Novog Sada.U teretanu idem sve ukupno oko 3-4 godine sa ogromnim pauzama ali sam zadnjih 1,5 godinu trenirao bez pauza duzih od 2 nedelje i moram priznati da sam napravio veliki pomak.Sto se tice obima ne mogu reci da sam mali ,ali sam mastan,zapravo sam bio mastan,sada sam smanjio nivo telesnih masti znatno,(znaci plocice se pocinju nazirati,triceps se ocrtava i ramena se razdvajaju)no ja jos uvek imam masti koje zelim da sprzim i zato sam odlucio da vam se obratrim za pomoc.Treniram 3 dana pa pravim dan pauze,takodjde isto radim i sa kardio treninzima,doduse nisam trcao poslednjihpar dana jer je bilo suvise hladno ,no sam tu aktivnost zamenio voznjom bicikla.S tegovima radim pet serija puta 12-15 ponavljanja u zavisnosti od vezbe(letenje za ramena raidm i do 20 puta,dok na nekim potiscima padam i do 10 puta).Trening koji radim me zadovoljava i vidim napredak ali bih zeleo malo da ga ubrzam,naravno da ne zaboravim da kazem i da pazim na ishranu,i uzimam Whey,Kreatin<i nocni pritein od jaja i mleka.Ali zelim da dodam neki dobar sagorevac masti koji ni mi potpomogao da sagorim jos ovo malo sto je ostao.KLenbuterol ne mogu nigde da nadjem tako da mi ostaje samo da uzmem neki legalni sagorevac,dali mozete da me posavetujete u vezi sa odabirom sagorevaca?Kakav je hrom pikolinat?(mislim kao dodatak uz sagorevac ne kao glavni sagorevac).Unapred hvala i jos jednom pozdrav za sve