Izvini sto cu ovako reci, ali za razliku od tebe, ja ne brinem da ce mi glava puci ako se raspitujem, istrazujem i treniram u isto vreme. Ja ne znam stvarno zasto u 99% slucajeva kad neko na tvom forumu hoce da pita nesto i da nauci tvoj odgovor uvek ima "nemoj time da se zamaras". I 99% slucajeva tvoj odgovor na moje postove nema nikakvog smisla jer me skoro uvek ne razumes!
pa nemogu da te razumem kada ti sam sebe ne razumes.
i nema potrebe da budes bezobrazan kada ti se pokuavaju pokazati i dokzati neke stvari jer si DALEKO OD TOGA DA IH SHVATIS iz jednog razloga,sto jos uvek nemas pojma konrektno o ovoj stvari npr.
neznam sta ti znaci da ce meni glava da pukne ali ti dok si ti verovatno radio neke stvari iza skole
,ja sam tada se raspitivao i ucio i ucio i dan dana smatram da NEZNAM za razliku od tebe koji si u celoj prici jako malo i smatras DA SVE ZNAS a pogtovo o kompleskinim i slozenim temema gde pricas da ne kazem sta i nedaj boze da neko to POSLUSA i da najebe...jer..ja imam bar morlanu odgovrnost kada nesto kazem da stojim svojim imenom iza toga da me ljudi kasnije ne pljuju...znaci..ako nesto kazem ONDA SAM JA TO PRIJTELJU PROBAO AN SEBI PRE NEGO STO SAM IZNEO U JAVNOST..ZA RALZIKU OD TEBE GDE 90% STVARI NISI PROBAO ALI SE IPAK USUDJES DA--SADA SLUSAJ...NE UCESTVUJES U RAZGOVRU..VEC IZNOSIS ZAKLJUCKE IZ MATERIJE KOJA TI JE NEPONZATA...A HIPERKALIMIJA JE..I PEDJA CE BITI POSTEN PA CE RECI..HVALA BOGU..TEBI NEPOZNATA I TRUDI SE DA OSTANE TAKO JER VERUJ DA NEZNAS STA TO ZNACI!!!!!!--VERUJ!!!!
a na OVOM a ne MOM forumu ako je ne delim savete i nesebicno delim svoje znanje onda odista neznam gde se to radi..
to sto ti mislis da ja govirm NEMOJ DA ME ZAMARAS to je opet stvar u tvom mozgu a ne u stvarnom cinjenicnom stanju jer opet kao sto rekaoh....
ja ako nekome kazem..DA SE NE ZMARAMA SA GLUPOSTIMA onda to znaci da radi vec nesto STO TREBA DA RADI I DA JE OK..a ne iz razloga sto sam debil kao neki
,pa mislim da sam ja pametniji od nekoga kome sam to rekao,vec je to DOBRONAMERAN SAVET DA NE TREBA DA SE OPTERECUJE SA GLUPIM STVARIMA KAO I TI SADA STO CU TI DOKAZATI...DA POJMA NEMAS..
Ako se pretera sa smanjenjem natrijuma, posto tada umeju kao sto se vidi i najbolji da preteraju sa kalijumom.
Pretera sa smanjenjem natrijuma....woooowwwwww
pa svako smanjenje Na ispod onoga sto je potrebno ima za posledicu odrejenje stvari sa kojima te necu sada zamrati..
Niko ne unosi kalijum tj niko nije budala da nakon toga sto je ogranico Na unosi kalijum vec je to posledica diuretika koji ne izazivaju sekreciju kalijuma,te se u orgnizmu stvara visak koji se moze naci u hrani sa kojom se pune tkamicari na taj dan ili te dane..i uz OGRANICENO msanjenje tecnosti..to je dobitna komninacija za odlazak u hiperkalemiju.
itd itd itd itdi....
A ovo oko soli se nisam pravio pametan, niti nesto trece, prokomentarisao sam moj slucaj sa CarniFX-om, i to je to.. (i pomenuo da to ne mora ni priblizno da bude slucaj sa drugima).
dali sam ti se ja igde na ovoj temi obratio u vezi tog..da ga ne nazove nekim pogrdnim imenom preparata??...nisam..neznam sto si se zkacaio za mene sa njim..niti sam raspravljao o njemu niti me intersuje.
a sada bi trebalo malo da stanes na loptu i citas i ucis kao sto to mnogi rade!!!!
A ja od natrijuma imam visok pritisak, cim predjem nekih 1gr dnevno
opet ti kazem da treba da uradis neke prelgdede...OVO JE DOBRONAMERAN SAVET DA GA OPET NE SHVATIS...
jer 1gr za mladu osobu kao sto si ti NE SME I NEMOZE DA BUDE PROBLEM TJ DA IZIAZVIE TE I TAKVE PROBLEM...TO TI JE FAKAT I BUDI UVERREN DA NESTO NIJE U REDU....ako ej stanje stvarno tako kakvo kazes da jeste...
ne treba izbaciti natrijum iz ishrane (ne so, posto so moze biti i samo kalijumska).
vidis...ja ti opet kazem..ja ovde pricam o obicnoj morksoj soli a ne o kalimskoj soli..jel odista mislim da nema ptorebe da se u opste neko raspituje kakve je to sol i ne daj boze da je pokusa da konzumira...jer je to naravno velika budlastina