ne znam da li izgleda ko polovan konj ali znam da bi ja volio izgledati ako on pa da vidim ko ce mi reci da sam polovan konj
Citat: Papagenone znam da li izgleda ko polovan konj ali znam da bi ja volio izgledati ako on pa da vidim ko ce mi reci da sam polovan konj ..ц..ц..ц... :lol: Kakve veze ima sto u njemu ima 140 kg misicne mase, najjaci je onaj ko udari prvi i ko je ludji a te price " pogle' koliki je, sve bi ih prebio" su za malu djecu... :twisted:
Citat: GustavoCitat: Papagenone znam da li izgleda ko polovan konj ali znam da bi ja volio izgledati ako on pa da vidim ko ce mi reci da sam polovan konj ..ц..ц..ц... :lol: Kakve veze ima sto u njemu ima 140 kg misicne mase, najjaci je onaj ko udari prvi i ko je ludji a te price " pogle' koliki je, sve bi ih prebio" su za malu djecu... :twisted:..naravno da nije merilo..a jesi nekada probao tako nesto kada govris tako ili je ov samo pretpostavka..mnogo je glupa tema ovde za raspravljenje dali je potrebno biti lud ili neznam sta.......ako ti smtaras da je dovljno biti lud....onda su najjaci u mentalnoj ustanovi laza lazarevic..ako mislis ko prvi udari....pa to mozes mstrati karakkteruistikom pickica koji znaju prvi da udare pa pobegnu...tako..da tema nije bas za raspravu jer mnogo toga se moze ovde pricati..u svakom slucaju....mislim da su razmisljanja mnogo drugacija od tvojih osim kako sam rekao..ako enmas neko licno iksustvo..onda ok....
Citat: GustavoCitat: Papagenone znam da li izgleda ko polovan konj ali znam da bi ja volio izgledati ako on pa da vidim ko ce mi reci da sam polovan konj ..ц..ц..ц... :lol: Kakve veze ima sto u njemu ima 140 kg misicne mase, najjaci je onaj ko udari prvi i ko je ludji a te price " pogle' koliki je, sve bi ih prebio" su za malu djecu... :twisted:Da mu dodje Mirko CroCop da gi udari dide na Olimpiu blesav :lol:
A sta ako je neko veliki kao kuca, a lud ko struja, jos ako je nivo testosterona visooooook :roll: . Pa, bi te bez obzira na sve to udario cime stigne, lomio, davio... Onda imamo problem-Veliki a lud-JOJ! 8O 8O 8O
Kondicija i snaga nisu isto. Ja mogu da potpisem da skoro ni jedan Olympia BB ne bi mogao da istrci 1KM malo brzim tempom...
Citat: LUC1FERKondicija i snaga nisu isto. Ja mogu da potpisem da skoro ni jedan Olympia BB ne bi mogao da istrci 1KM malo brzim tempom...Zavisi ko je u pitanju..Markus Ruhl ne bi, ali ih ima koji bi mogli, definitivno.Ronniev trening na parkingu (iskorak) zahtijeva MNOGO kondicije. Eto, ko nije dosad nikako radio iskorak, neka proba. Iskorak zahtijeva mnogo mnogo kondicije.
Citat: IFBBProCitat: LUC1FERKondicija i snaga nisu isto. Ja mogu da potpisem da skoro ni jedan Olympia BB ne bi mogao da istrci 1KM malo brzim tempom...Zavisi ko je u pitanju..Markus Ruhl ne bi, ali ih ima koji bi mogli, definitivno.Ronniev trening na parkingu (iskorak) zahtijeva MNOGO kondicije. Eto, ko nije dosad nikako radio iskorak, neka proba. Iskorak zahtijeva mnogo mnogo kondicije....NEKA NEKO RPOBA MILSOVE TRENING Z ANOGE....MISLIM DA NI TRCANJE OD 15KM NIJE TAKO NAPRONO..USTAVIR..ZNAM....I UVEREN SAM..A TO STO NEKO NEMA JAJA PA MISLI DA JE TRCANJE EXTRA TESKO..IHHHHH
Citat: pedjosCitat: IFBBProCitat: LUC1FERKondicija i snaga nisu isto. Ja mogu da potpisem da skoro ni jedan Olympia BB ne bi mogao da istrci 1KM malo brzim tempom...Zavisi ko je u pitanju..Markus Ruhl ne bi, ali ih ima koji bi mogli, definitivno.Ronniev trening na parkingu (iskorak) zahtijeva MNOGO kondicije. Eto, ko nije dosad nikako radio iskorak, neka proba. Iskorak zahtijeva mnogo mnogo kondicije....NEKA NEKO RPOBA MILSOVE TRENING Z ANOGE....MISLIM DA NI TRCANJE OD 15KM NIJE TAKO NAPRONO..USTAVIR..ZNAM....I UVEREN SAM..A TO STO NEKO NEMA JAJA PA MISLI DA JE TRCANJE EXTRA TESKO..IHHHHHGde mozemo da vdimo taj program?Secam se da ste stavili njegove slike dok je radio noge u njegovoj teretani...