Taj pojas prvenstveno izvlaci vodu,a za topljenje masti ne znam koliko je delotvoran
...sale prijtelju termogenzea nije izvalcenje vode.....
svaki oblik povecanja temperature na trenaznom mestu pridonosi tome da se angazuju masti prilikom tog podizanja temaperature..
to bi onda znacilo da bi bilo najbolje da se zamota celi u tu gumu pa da bude dobro..ali ne.....
naravno ne postiji reduckicaj telesne masnoce na odredjenim mestima...znaci ne podrazavam ovu tezu....
ja pojas nosim od 2000 doine u svakim prirepma prilikom izvodjenja kardio vebi a uzadnjih 3 godine ga nosim i na treningu...znaci sprasim 2 koamda u svakim pripremam...i garantovano tvrdim da je efikasan..
e sada..tyo sto neki klinci ocekuju da ce pojas da im izvrsi redkuciju masnoce na stomaku i da im se vide....KAO ONI KAZU PLOCICE...jer im an ravno drugi misici ne trebaju..i jer idu u gym samo 30 dan pred odlazak na plazu.....deco ...ja nisam kriv tome..
aquazx....da bi nesto pozudano tvrdio,pogotvo u ovom sportu onda moras da iza toga stanes sa argumetima i dokazima..niakkao sa recenicom..ja se salzem sa nekim...
i ja se slazem sa mojim komsijom da treba da tuce svoju zenu jer se kurva.....a je l je tuce...jebem ga..neznam.......mozda ona njega tuce....
znaci...ako si ti probao pojas i od nejga ocekivao spektakularne rezultate za 15-20 dna..to zaboravi..od te ljubavi nema nista...
i anravno da taj pojas i ako nosis 1 godinu i jedes virsle i ostala govan u firmi sendvaja do jaja!C!