@offtopicPratim ovaj forum nesto vise od mjesec dana i evo tek sada prvi put pisem.Sve pohvale vasem forumu ima dosta zanimljivih i poucnih tekstova i to iz prve ruke (od takmicara) tako da vjerujem u njegov napredak i jos vecu kvalitetu. Zbog svega toga povecat ce se i priliv ljudi iz ostalih drzava pa i iz Hrvatske (odakle sam i ja) tako da moderatori nebi trebali dopustati da se politika mijesa u sport koji svi volimo (konkretno mislim na potpis i avatar clana "Srbin").Pozdrav.
ovo je reseno i kazem da ovakvih stvari vise na nasem forumu nece biti...
Ne vidim problem u tome sto je nekom nick "Srbin" mislim da to nema veze sa politikom,i meni pise "sasacg",a mogao sam da stavim i Crnogorac,ne verujem da bi to nekog uvredilo.Mislim da decko nikog nije provocirao niti vredjao.Nikakva vredjanja nece biti tolerisana na forumu i ako do njih dodje bice sankcionisana.Uzivajte na forumu i batalite politiku i ostala sranja
Citat: sasacgNe vidim problem u tome sto je nekom nick "Srbin" mislim da to nema veze sa politikom,i meni pise "sasacg",a mogao sam da stavim i Crnogorac,ne verujem da bi to nekog uvredilo.Mislim da decko nikog nije provocirao niti vredjao.Nikakva vredjanja nece biti tolerisana na forumu i ako do njih dodje bice sankcionisana.Uzivajte na forumu i batalite politiku i ostala sranja ...stari poptuno si u pravu...kako ce neko da stavi nickname..to niti mozemo niti hocemo da ogranicavamo ali necemo da dozolimo da se lepe slike od linosti koje su ili su bile politicki aktivne bilo kada!!!...mislim da se slazes u ovoj konstataciji....politika nam na forumu ne treba,a to kako ce neko da se zove.....pa boze moj..kako bi amrei rekli....THIS IS FREE COUNTRY :twisted: :twisted: :twisted: