kako si brz , ma to je sigurno do zvezdica , a pedja i ja nabacio jos jednu , ma obavezno mora jos mesa nabaciti ako sada krene na cut nece bas nesto izgledati , koliko ce onda imati kila, ima milos jos fore da se sredi za leto(sigurno mu je to cilj ) ,dosta mu je dva meseva za cut .
ako ces sada na cut preporucujem HIIT : 30s trcanje , 30s lagano , 30s trcanje i tako neizmenicno 15-20 min. e sada sto se tice tempa on zavisi od tvoje fizicke spreme , ako nisi dovoljno fizicki spreman kreni 30s lagano trcanje 30s setnja , a ako jesi 30s sprint 30s lagano trcanje , ja sam ga radio letos (tezu varijantu) meni je odlicno za cut . ne radi svaki dan ako ga budes radio , radi ako budes radi po tvome sredom i petkom a ako budes radio po mom onda cu ti objasniti.
milose imas fore za masu bar 3 meseca a posle idi na cut , nabaci jos 5-6kg pa onda cut , veruj mi lose ces izgledati ako sada sa tvojom kilazom krenes na cut .
pedja sta mislis koliko moze pocetnik da nabaci misicne mase za 3 meseca, ovo ne pitem samo zbog milosa vec i zbog mene , ja bih hteo do 90kg za 3 meseca je li to realno (sada 85kg)