Novembar 24, 2024, 06:29:26 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Remetik&TT vs. pirat  (Pročitano 12768 puta)

Van mreže Remetik

• Super-heavyweight Member
Remetik&TT vs. pirat
« poslato: Maj 20, 2007, 03:56:17 posle podne »
To samo od njih zavisi. Moj drug je pre neki dan bio kod Dr Mirica, on je jedan od najboljih, ako ne i najbolji kardiolog kod nas. Momak ima problema sa srcem...uzima testosteron i ima dosta kilograma, ovaj ga pitao da li misli da nastavi da uzima da bi mu prepisao lek, da moze da nastavi sa testosteronom ako hoce! Covek je kralj!

Van mreže Pirat

Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #1 poslato: Maj 20, 2007, 04:17:26 posle podne »
To samo od njih zavisi. Moj drug je pre neki dan bio kod Dr Mirica, on je jedan od najboljih, ako ne i najbolji kardiolog kod nas. Momak ima problema sa srcem...uzima testosteron i ima dosta kilograma, ovaj ga pitao da li misli da nastavi da uzima da bi mu prepisao lek, da moze da nastavi sa testosteronom ako hoce! Covek je kralj!
covek je debil, da izvines...

Van mreže Corey

• Heavyweight Member
Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #2 poslato: Maj 20, 2007, 08:12:46 posle podne »
Zašto tako kažeš ? Jednostavno ako čovek vidi da ga ne može sprečiti da uzima aas, onda zašto mu ne bi preporučio nešto da što zdravije izađe iz toga ?
I gde mogu naći tog doktora ?

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • You are very cute,but I am on diet:)
Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #3 poslato: Maj 20, 2007, 08:35:23 posle podne »
covek je debil, da izvines...

Nego da ga pusti da se sjebe,jer to treba,ili..?Zasto je debil?
Ok,ali ja to ne bih bas rekla...

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže Remetik

Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #4 poslato: Maj 20, 2007, 11:41:23 posle podne »
Pirat, vidi,covek je kardiologiju spec u Nemackoj i jedan je od najpriznatijih nasih strucnjaka u toj oblasti. Ja ne znam ko si ti,ali, bez uvrede, pretpostavljam da bi ti cetiri zivota bilo malo da postignes tako nesto. Covek jednostavno zna da moze da skoci kroz prozor,ali da to ovoga nece spreciti da nastavi da uzima,pa je zato spreman da mu pomogne da to uradi sto bezbednije.

Van mreže Pirat

Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #5 poslato: Maj 21, 2007, 01:15:30 pre podne »
@Remetik
koliko bi meni trebalo da zavrsim i postignem to sto je Dr Miric postigao ...nikada necemo znati...prvenstveno zato sto mene medicina i kardiologija nikad nije, niti ce zanimati... ovde ne govorimo o znanju naravno kojim Dr raspolaze-ovde je rec o etici i pristupu pacijentu... koji ne da je pogresan, nego je i nehuman!!! time sto mu je on prepisao lek ucinio mu je djavolu uslugu-tom liku, (koji se iz prilozenog vidi da  je neuracunljiv(uzima test na bolesno srce)) , upravo ga je podstakao da uzima aas...
a ako mu jebote neko ko je toliko kazes priznat doktor , pomaze u  tome da koristi test na bolesno srce...onda ALOOO sta je on nego debil...mislim bas zato sto je priznat i poznat ovaj majmun ce sebi uvrteti u glavu:"pa ako mi ovaj dozvolio , onda je to ok..."

svako je odgovoran za svoje postupke i za svoje zdravlje
ako se tom decku nedaj boze nesto desi - dr moze da zarola i popusi svoju diplomu jer je sudelovao u koriscenju aas
tako da sa dobrim razlogom tvrdim da je taj dr debil...takodje isto to mislim i za ljude koji boluju od srca a uzimaju aas.
ne znam mnogo o aas-u , ne znam nista, ali neka mi neko kaze da gresim kad tvrdim da se u te vode ulazi samo kad ti je organizam zdrav , hormonalna slika stabilna, osoba fizicki spremna.
Pravi doktor, je dobar i psiholog i pokusao bi sve da pokaze decku da  za njega aas nije, ili bi ga oterao u p.m. jer jednostavno nekim osobama ne mozes pomoci i dokazati nesto ukoliko to sami ne uvide...Dr Milic to nije i uopste mu nije stalo  do svog pacijenta!!! Trebao je tom decku jasno i glasno da kaze NE a ne da mu popusta i prepisuje mu neke lekove!!!
 Corey, RemetiK, TTgirl, mozete da kazete da nisam upravu , ali moj zaklucak je da mu doca nije ni malo pomogao svojom odlukom.
poz laku noc

Van mreže Remetik

Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #6 poslato: Maj 21, 2007, 11:42:17 pre podne »
...batali...

Van mreže Pirat

Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #7 poslato: Maj 21, 2007, 01:17:13 posle podne »
ma opusteno...

Van mreže Remetik

Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #8 poslato: Maj 21, 2007, 01:24:44 posle podne »
Nemas nikakvo znanje vezano za steroide, kao sto i sam kazes, verovatno ih nisi uzimao, ne kreces se u okruzenju koje to preferira...zato ne mozes nikako da komentarises njegov potez!!!! Ja ne mogu i necu da ti objsnjavam zasto ne postoji nacin da ga ovaj odgovori od toga....a nije tesko zamisliti koliko  je velika stvar da covek, koji siguran sam nikako ne podrzava koriscenje bilo koje vrste dopinga, zna da nema sile da ovoga nagovori da prestane da uzima, ali se ne pravi majmun i ne prica mu tuzne price, nego lepo pita hoces li uzimati...da bi mu prepisao adekvatnu terapiju....

Van mreže Pirat

Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #9 poslato: Maj 21, 2007, 02:15:38 posle podne »
u pravu si ja nikada nisam uzimao aas i ne krecem se u tom okruzenju ,ali zamilsi sledecu situaciju...nesto se desi decku-ko ce da odgovara?- pa naravno doktor,koji je napravio sranje i sebi i pacijentu.svako bre razuman i sa iole malo mozga bas zbog toga sto zna sa kim ima posla-decko ce uzimati aas i ovako i onako-najgore sto moze da uradi je da mu pomogne u toj zelji...
takvim ljudima kao sto je taj decko tesko da ces objasniti da njemu aas skodi-mozes da mu pricas "tuzne price" do sutra...on ce se opametiti tek kad mu se nesto desi , a mozda ne i tada...pa sta ti mislis? ako je on tako neodgovoran za svoje zdravlje, drugim recima lud, mislis da ce se cak i da mu je ovaj prepisao adevatnu terapiju, da ce se pridrzavati? u svakom slucaju veiki je rizik  i za doktora i pacijenta..a ja i ti imamo razlicita misljenja i mozemo da se do sutra raspravljamo bezveze...tako da nema smisla...

Van mreže Remetik

Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #10 poslato: Maj 21, 2007, 02:18:43 posle podne »
 :roll: :roll: Promasio si temu! Covek ga uopste ne podrzava, ali zna da ovaj nece prestati da ih uzima jer je probleme sa srcem imao i ranije, a AAS nije uzeo uz njegov ni bilo ciji nagovor, blagoslov, podsticaj...

Van mreže Pirat

Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #11 poslato: Maj 21, 2007, 02:30:44 posle podne »
samim tim sto mu je prepisao terapiju mu je dao podsticaj da nastavi dalje...eto bas tu je problem u njegovoj profesionalnoj odluci!!! :!:

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • You are very cute,but I am on diet:)
Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #12 poslato: Maj 21, 2007, 02:34:12 posle podne »
Pa,dobro-da mu nije prepisao lek ako ce ovaj i dalje da uzima AAS,i da mu se nesto desilo-STA BI TADA BILO??
Mislis da ga ne bi ganjala krivica..???
Veruj da bi,sigurno!Koja je ispravna odluka,relativno je,ali nemoj biti tako iskljuciv!Pitanje ja kako bi i ti uradio da si u datoj situaciji a da ti je stalo do pacijenta,ne??

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže Pirat

Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #13 poslato: Maj 21, 2007, 02:43:12 posle podne »
@TTgirl, nema tu dal ti je stalo do pacijenta ili nije, moras shvatiti da nekim ljudima jednostavno ne mozes pomoci i ne mozes dokazati neke stvari , takav je RemetiK-ov drug...niko mu ne moze pomoci ukoliko on sam sebi ne pomogne i ne pocne da misli na svoje zdravlje... nazalost tako stvari stoje

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
Odg: Remetik&TT vs. pirat
« Odgovor #14 poslato: Maj 21, 2007, 02:50:19 posle podne »
Evo vam sad nova tema pa pisite...

I jedno upozorenje za sve,previse je off-a na forumu u poslednje vreme!!!Ovo je bb/fitness forum a ne burek!!!Smirite se malo jer ce ubuduce svaki off biti expresno obrisan!!!
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!