@Remetik
koliko bi meni trebalo da zavrsim i postignem to sto je Dr Miric postigao ...nikada necemo znati...prvenstveno zato sto mene medicina i kardiologija nikad nije, niti ce zanimati... ovde ne govorimo o znanju naravno kojim Dr raspolaze-ovde je rec o etici i pristupu pacijentu... koji ne da je pogresan, nego je i nehuman!!! time sto mu je on prepisao lek ucinio mu je djavolu uslugu-tom liku, (koji se iz prilozenog vidi da je neuracunljiv(uzima test na bolesno srce)) , upravo ga je podstakao da uzima aas...
a ako mu jebote neko ko je toliko kazes priznat doktor , pomaze u tome da koristi test na bolesno srce...onda ALOOO sta je on nego debil...mislim bas zato sto je priznat i poznat ovaj majmun ce sebi uvrteti u glavu:"pa ako mi ovaj dozvolio , onda je to ok..."
svako je odgovoran za svoje postupke i za svoje zdravlje
ako se tom decku nedaj boze nesto desi - dr moze da zarola i popusi svoju diplomu jer je sudelovao u koriscenju aas
tako da sa dobrim razlogom tvrdim da je taj dr debil...takodje isto to mislim i za ljude koji boluju od srca a uzimaju aas.
ne znam mnogo o aas-u , ne znam nista, ali neka mi neko kaze da gresim kad tvrdim da se u te vode ulazi samo kad ti je organizam zdrav , hormonalna slika stabilna, osoba fizicki spremna.
Pravi doktor, je dobar i psiholog i pokusao bi sve da pokaze decku da za njega aas nije, ili bi ga oterao u p.m. jer jednostavno nekim osobama ne mozes pomoci i dokazati nesto ukoliko to sami ne uvide...Dr Milic to nije i uopste mu nije stalo do svog pacijenta!!! Trebao je tom decku jasno i glasno da kaze NE a ne da mu popusta i prepisuje mu neke lekove!!!
Corey, RemetiK, TTgirl, mozete da kazete da nisam upravu , ali moj zaklucak je da mu doca nije ni malo pomogao svojom odlukom.
poz laku noc