@DIJAN JAHJEFENDICKad se onako srčano smiješ pri upoznavanju ljudi :lol: :lol: :lol: , a to mi je legendarno uvijek sam za to! Samo mi javi malo unaprijed da znam planirat...
Gjoroski Samo zbog tebe sam postavio slike...
Citat: DIJAN JAHJEFENDIC Maj 21, 2007, 11:23:36 pre podneGjoroski Samo zbog tebe sam postavio slike... Teretanata ti je spejs satl, a ti da imas malo viska slobodnog vremena pord svih tih ljudi oko tebe bi moga SVAKI DA NDA NAM RADIS EXTRA UPDATE !!!Probaj, nadji VREME.....pusti komsinjice neka piju kafu bez tebe
BRAVO...!!!!!!!!!!!!!!!! SJAJNO..VELILI POZDRAV ZA MARIA. ..I....JEL BI MOGAO JA NEKAKO DA DOVUCEM SVOJE VELIKO DUPE DO VAS DOLI,PA DA ODSLJAKAMO JEDAN TRENING NOGU....LAGANI...ONAKO..RUTNSKI. :mrgreen:.JEDNO 4-5 ROTACIJA SA PO 7-9 VEZBICA POR OTACIJI...NISTA PSEC..REKREATIVNO.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@DijanMa sad kad prođe ludilo oko faksa siguran sam da ćemo napravit trening i popit piće, a kad dodje General nas ekipa idemo na kolektivni photo shooting i po plaži jedan đir...
Citat: Gjoroski Maj 21, 2007, 07:32:17 posle podneCitat: DIJAN JAHJEFENDIC Maj 21, 2007, 11:23:36 pre podneGjoroski Samo zbog tebe sam postavio slike... Teretanata ti je spejs satl, a ti da imas malo viska slobodnog vremena pord svih tih ljudi oko tebe bi moga SVAKI DA NDA NAM RADIS EXTRA UPDATE !!!Probaj, nadji VREME.....pusti komsinjice neka piju kafu bez tebe Pustio bi ja njih ali nece da piju bez mene!Znas po sebi kako mi je?