I ja sam iz BL i zato te u potpunosti razumijem. Ne samo u BB nego i u vecini stvari smo jedno 10 godina iza BG. Da ne spominjem da velika vecina trenera nema pojma ni sta je HIIT, a za varijacije misle da je zemljotres :lol:. Mogu da komentarisem jer zivim u oba grada, zadnje dvije godine.
Nisi napisao koliki ti je BF, sto je vrlo bitno, obim struka i sl. BF izmjeri kod Tefe, ne znam u kojoj si teretani. Ja sam prije 2.5 mjeseca imao bf 32%, 96 kg, struk 105, visina 186. Sad bf 22%, 85 kg, struk 90. Do kraja Animal Cuts+Charge ciklusa imam jos 2 sedmice, do tad cu sici na 19-20 bf i 83 kg.
Po Lazicevom programu: UH:150-75-0-75-150-0-0 pon-ned. Proteini 250 g svaki dan, a ako nemas stomak 350g. Srijeda i subota brdo povrca, a nedjelja do 100 g badema ljesnjaka. Dve vocke dneno izmedju obroka. Banane eventualno poslije teretane, ali jednu racunas kao 30g skrobastih. HIIT 5x, teretana 3x. HIIT ujutru na prazan stomak, pola sata prije AC pa nakon 10 min 15g glutamin+10g aminokiseline(bolje BCAA). MInimalno 5 obroka dnevno, a pred spavanje kazein ili mjerica wheya+pola posnog sira. Imas mlijekoproduktov u Tropicu, 500 g 1.80 KM. Moras da koristis bar WHEY. Kod nas ti je najbolji Dymatize ,u Sportixu je 87 2.24 kg. 20 min prije kraja teretane uzmi 50 g grozdjica pa cim zavrsis trening 2 mjerice whey+glutamin+BCAA ili aminokiseline. Ovo ti je PWM, ne znam koliko si citao. Ako ne budes uzimao barem glutamin prije kardia sprzices se ko na raznju. Pasces misica koliko i masti. PWM ti je da se cupas iz katabolizma jer poslije treninga najvise rastes. Pola sata poslije uzmi jos jedan whey pa malo nakon toga 300 g pileceg bijelog sa UH. Prije treninga pozeljan glutamin+aminokiseline. Poslije 10 dana AC dodajes i 2 tablete Charga. Vode sto vise, minerali, vitaminmi......