Tanjice svaka cast na volji i istrajnosti,pogotovu sto kazes da se nisi bavila nikada sportom!
Moj slucaj je sledeci:obozavam sport,i bavila sam se raznim sportovima a sada sam u teretani vec duze vreme,tako da mi intenzivno vezbanje ne predstavlja problem,ali i pored mog zalaganja na treningu problem koga sam svesna je da moram da naucim da se optimalno hranim,kazem optimalno a ne zdravo jer nemam problema sa slatkisima,naucila sam koje su to lose masti itd...ali ne umem nikako da rasporedim obroke i odredim velicinu porcije tako da nikada ne budem gladna ali ni da se ne prejedem,verujem da me razumes! A i da ne dodjem do faze kada jednostavno moram da pojedem "neki" keksic,obicno uvece...I tako ne dozvoljavam svojim plocicama da se vide,tvoje su super,a molim te reci mi kako se ti hranis,i kako planiras da se odreknes "uspomene"...
Inace visoka sam 174,a sto se kilograma tice recimo da zelim jedno 7 manje,i to npr. za 2 meseca...
Treniram od 5-7 puta nedeljno(kada nije ispitni rok),kardio radim od 30-60min(vijaca+steper ili bicikla,ponekad kratko istrcim na traci),a onda prelazim na trening:1)noge 2)ledja-triceps 3)grudi-biceps,(mada sam negde procitala da treba grudi-triceps,ledja-biceps?) i na kraju trbusnjaci...Tako da mi trening traje od 1,5 do 2 h,ali ishrana
...
A u koju teretanu ides Big_Rasho?