Evo da se pohvalim nečem čemu se nisam nadao, a to je slika šampiona sa posvetom na moje ime, slike su došle na neobičan način. Ja sam dakle gledao Pedjine slike i non-stop dobacivao itd itd...on na PM pita adresu, u roku od 48 Sati meni slike došle doma :shock: :shock: :shock:
Doduše majka ih je primila jer ja ne živim originalu u Splitu i kažem ja njoj otvori, ona kaže AJME SINKO koji ti je ovaj, pa kolike ruke ima...Isuse, nije stala da se čudi 2 minuta, ja se smijao...a tako sam želio da ih vidim, evo sad su kod mene i nakon jednog razbijenog okvira (tresle su mi se ruke od uzbudjenja :lol: :lol: :lol:) i kupljenog drugog obećao sam se javno zahvalit za ovaj "malen" a tako velik i značajan poklon gospodina Petrovića!
Hvala ti Pedja na ovom, tebi možda nije puno meni je vrhunska uspomena i da mogu kad me pitaju pokazat sliku čovjeka od kojeg sam puno naučio i njegovog foruma i ekipe na njemu !!! Posvetu vam neću čitat to je osobna stvar mene i Pedje :lol:
Molim samo nemojte komentirat odjeću i facu jer kad sam se brijao kao da sam sa motornom pilom,bilo je krvi na sve strane, ponestalo mi pjene...
P.S. Sad će da me Grkovčanin saspe sočnim epitetima... :lol: :lol: :lol: