Ovo li bi mogla biti tema za postaviti polunebulozno pitanje,pre nego sto mi svi odbrusite da procitam malo po forumu i tako to,sto sam vec ucinio,verovatno nedovoljno,cim jos nisam pronasao odgovore.A pitanje bi se odnosilo na to da uglavnom vidjam teme tipa 'ocu smrsham' i tako to,sad vi meni kazete "pa za sta ti sluzi search konju" ali tu nadoh samo neke stvari.Elem,zanima me kako da dobijem sto brze na masi.Naime,vezbam vec peti mesec,visok sam 195 i za cetiri meseca sam od 74 dosao do 78kg(smesno,znam) i vec pomalo gubim strpljenje.Radim klasican program,grudi biceps,ledja triceps,rame(i taj treci dan izmisljam kojekakve gluposti cisto da popunim trening),posle dan ili dva odmora,kako kad.Kao sto rekoh,pocinjem da gubim strpljenje,ne i volju,vezbam ja i ne planiram da prekinem,samo mi je napredak suvise slab[znam,ishrana,ishrana],ali ko bi sad sve to redukovao,a nemam ni para toliko,uzeo sam neki gejner i kreatin,danas mi je sedmi dan kako to pijem.Moje konkretno pitanje je: kakva su vasa iskustva sa vezbanjem i napredovanjem[naravno,kod mrsavijih i visokih ljudi] i cemu mogu da se nadam u narednih nekoliko meseci?I jos jedno,vrlo bitno,poprilicno mi je zakrzljao grudni kos,tako prirodno valjda 'ebem li ga,sada radim na benchu 12-35kg,10-40kg,8-45 i dva tri puta izbacim 50,i verujte da je i to napredak...Dakle,ima li nekog nacina da to koliko toliko ubrzam,valja li mi povecati vezbe za grudi,ili mozda povecati odmor...?
Eto,ako imate malo strpl;jenja,pretpostavljam da je ovakvih pitanja vec bilo,ali ja nisam nasao odgovore...