Na to takmicenje koje sada gledas sam imao 500 gledalaca u publiku. Ali se odrzavalo u domu Armije, gde je kapacitet 650, pa se to zajedno sa sudijama i gostima dojimalo da je PREPUNO.
Kada bi svi ti dosli u salu gde sam radio Balkansko, a gde je kapacitet od 1500 sedista, onda je to svega 30 procenata i to je SMESNO.
ZAsto sam se odlucio da balkansko radim bas na to mesto i tako velikom prostoru?
Zato sto je to jedino mesto gde iza scene mogu da stane 80 takmicara i svi onikoji im pomazu. To sto se tada koristilo je bio samo polvina back stage, tako da je bilo potrebe aktivirali bi i drugu polovini.
Sramota je to sto MI, koji smo kako deo ovog sporta i kako organizatori i vlasnici teretana, krivi za sve to JER NISMO USPELI DA LJUDIMA OBJASNIMO STO JE TO BODYBUILDING I FITNESS. Kod mene za vise od 90% obicnih ljudi TO SU ONI KOJE STOJE PO VRATAMA KAO OBEZBEDJENJE.
E TO JE SMESNO. Mi smo jos uvek FIZIKALCI, NADUVENI PROTEINAN\MA, a sada kada je intenet :OTKRIO" tajne Sampiona i NARKOMANI KOJI KORISTE DOPING.
E TO JE SRAMOTA, a za sve to SMO MI KRIVI. Nikde ne postoji mesto, kao forum, u bilo kojem drugom sportu GDE SE TAKO LAKO I OTVORENI DAJU SAVJETE ZA DOPING.