MARE,ja uopste nisam govorio o tome da nekog treba komentarisati sa naj,naj...naprotiv,ja to prvi ne radim,ako citas moje postove to je vise nego ocigledno...
nisam napisao da je decko bez mane,cak ga nisam ni komentarisao mada mislim da je odlican,radi se o tome da kad god neko postavi sliku mladog dobrog bb par likova sa foruma ospe paljbu,satro brinuci se za njegovo zdravlje i govoreci gro nebuloza iz kojih se najbolje vidi kolike su neznalice...
igor88 ima par dobrih zapazanja u svom poslednjem postu,on je ocigledno ukapirao sta sam hteo da kazem...
mislim da se ovde radi o tome da kad ljudi vide slike nekog profi bb,mozda i naseg pedje podsvesno pomisle kako su svi oni stariji od njih i kako ce i oni kad budu vezbali toliko dugo biti isti kao ti vrhunski bb!
zato im je tesko da shvate da neko u godinama u kojima su ovi mladici mogu da izgledaju tako,a oni znajuci sebe iz tog perioda znaju da nisu bili ni da ciste cipele ovim "klincima",e o tome se radi...
onda slobodno kudite i ostale starije bb jer sa takvim nacinom razmisljanja necete daleko dogurati u ovom sportu,to je ono sto mogu svakom od takvih da garantujem...
po vasoj prici shawn ray bi bio mrtav vise od decenije,on je na prvu mr.olympia-u izasao sa 20 godina!!!pa kad je on krenuo sa aas???