Po naslovu, recice te svi Rich Gaspari,ma davno bilo,ali ja se neslazem.kada iznova pogledam njegove treninge,takmicenje,on je definitivno pa i za danasnje pojmove neverovatno spreman.diskutabilno ko je bio bilder br.2 osamdesetih,RICH GASPARI-LEE LABRADA.Meni je svejedno,oba su velikani ovog sporta,i oba su imala nesto svoje i zaista trebaju biti uzor i dan danas mnogima koji se bave ovim sportom.kada zelim dodatnu motivaciju za trening,pogotovo u predtakmicarskoj fazi,pored povelike kolekcije dvd bildinga,ja najcesce pogledam treninge ova dva sjajna bildera..zaista motivisu.....
Neverovatnu spremnost,separaciju,gustinu,vaskularnost RICH GASPARIJA podrzavala je sledeca dijeta koju je on sprovodio pred takmicenje,a izgledalo je ovako......
5 nedelja pred takmicenje...
Nakon ustajanja 10tabl.amino kiselina
dorucak-9belanaca,1zumance,jedna i po porcija ovsenih sa 100gr.borovnica,zasladjeno zasladjivacom,kafa,vitamini,minerali,topljaci...
nakon treninga-10tabl.aminokiselina,1jabuka
rucak-200gr.belog mesa pileceg ili cureceg,1pecen krompir,povrce bareno,topljaci,1gr.vitamina c,vitamini,minerali
uzina-10 tabl.aminokiselina,voce 1komad
nakon vecernjeg treninga -10tabl.amino kiselina
vecera-riba na zaru,1pecen krompir,povrce bareno,topljaci,1gr.vitamina c
pred spavanje-8belanaca,spanac,pecurke,luk,paradajz,10tabl.aminokiselina
Ovo pokazuje da je do ovog cilja puno nacina..RICH je sa ovom dijetom koja za danasnje pojmove sadrzi solidnu kolicinu hidrata,srednji unos proteina,minimum masti,uspevao da napravi vrhunsku formu,samo treba naci sebe,on je to uspeo....