Znas Bobane, u Crnoj Gori tvrde da se klin klinom izbija, sto ce reci da na ,,vruce,, ide samo ,,vruce,,Samo da na koncu netko ne bude odgovoran za ,,vulkanske,, procese u Crnoj Gori a mogucno je i da netko na kraju izgori.Cime bi gasio taj pozar CHIKA BOBANE???Sladoledom? Hm, mislim da ne...Nadam se, ma siguran sam, da sam za sve ove godine, naucio bar neke osnoven stvari oko gasenje pozara. Usput imam i kurs za vatrogasce
Hopalatz;)Bravo,bravo matori:P:P:D:D:D hihi...salim se;)SUPER slika...
Matori, nemoj da zaboravis da povedes fitnesice...
Znas Bobane, u Crnoj Gori tvrde da se klin klinom izbija, sto ce reci da na ,,vruce,, ide samo ,,vruce,,Samo da na koncu netko ne bude odgovoran za ,,vulkanske,, procese u Crnoj Gori a mogucno je i da netko na kraju izgori.Cime bi gasio taj pozar CHIKA BOBANE???Sladoledom? Hm, mislim da ne...
Prije bih rekla Etna, ipak je Sicilija bliza.Daleko je Meksiko Mr. Petrovic.No, geografija je manje bitna, vazan je intezitet.Dje ima vatre...
Citat: TTgirl Jun 05, 2007, 09:44:30 posle podneHopalatz;)Bravo,bravo matori:P:P:D:D:D hihi...salim se;)SUPER slika...Matori, a!!! Videcemo se mi na takmicenje u oktobru ...