koji je to dinabol od 25mg??
kao sto neko rece..mislim da se bas nece ovajditi m,nogo....a neznam kako si rekao da ti je hrana sredjena,jer si tamo u onom postu o ovsenim rekao nesto u vezi mesa..da trenutno nemas itd...kakva ti ej hrana tj sta podrazumevas pod srejdeno?/
Citat: Pedja_Petrovic April 24, 2007, 06:53:36 posle podnekao sto neko rece..mislim da se bas nece ovajditi m,nogo....a neznam kako si rekao da ti je hrana sredjena,jer si tamo u onom postu o ovsenim rekao nesto u vezi mesa..da trenutno nemas itd...kakva ti ej hrana tj sta podrazumevas pod srejdeno?/..stari..whey-DODATAK ISHRANI!!!!!!!500 gr mesa...NA TVOJU VISINU....MALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!Recimo da cu slistiti 7kg whey-a i 1.5kg glutamina kroz taj ciklus...Naravno uz sve to ide i pola kilograma mesa dnevno i sve ono sto gradi kvalitetnu masu.
Week Dianabol (Thai) Proviron1. 25mg ED 25mg ED2. 25mg ED 25mg ED3. 25mg ED 25mg ED4. 25mg ED 25mg ED5. 25mg ED 25mg ED6 . 25mg ED 25mg EDRazmisljam se da umesto dianabola ubacim turanabol.Sta vi mislite o tome?O inekcionima za sad jos ne razmisljam iz vise razloga...Da ne objasnjavam sad...Zanima me vase misljenje oko doza s obzirom da mi je ovo prvi ciklus.Napominjem da su trening,ishrana i suplementacija na nivou!