Samo vi pricajte o losem ukusu ovsenih.Probajte pivski kvasac pa se javite.Kome se svidja taj je car...
Citat: Sinke Mart 02, 2008, 11:42:43 posle podneSamo vi pricajte o losem ukusu ovsenih.Probajte pivski kvasac pa se javite.Kome se svidja taj je car...Ja sam car :lol:
Citat: sasacg Mart 03, 2008, 12:19:38 pre podneCitat: Sinke Mart 02, 2008, 11:42:43 posle podneSamo vi pricajte o losem ukusu ovsenih.Probajte pivski kvasac pa se javite.Kome se svidja taj je car...Ja sam car :lol:jel to onaj u flasici kao pivo?
kakve ste vi seka perse. i to vam bljutavo. meni kad iskljuce vodu popiskim se u chasu, sipam pivskog kvasca i to popijem
Citat: H2SO4 Mart 03, 2008, 12:45:26 pre podnekakve ste vi seka perse. i to vam bljutavo. meni kad iskljuce vodu popiskim se u chasu, sipam pivskog kvasca i to popijemkako mozess pivski kvasac brate... :lol:
MA ja sam to uzimao posto me keva terala.Ona radi u prodavnici zdrave hrane i onda kad ona kaze da je to zakon onda je to tako.
^ strasno brate...znass kada bih ja trpao u sebe tako nesto da moram da zapusavam nos itd... pa koji ce ti to krasni.