Mislim da biste prvo morali da se izborite sa Danilom Ikodovicem i ostalim drugarima od po 120 kila... :lol: :lol:
Citat: UrosWasHereMislim da biste prvo morali da se izborite sa Danilom Ikodovicem i ostalim drugarima od po 120 kila... :lol: :lol:Ovde ima odredjeni broj ljudi sa tom kilazom :lol: Pedja,sta ti kazes na sve ovo
Citat: sasacgCitat: UrosWasHereMislim da biste prvo morali da se izborite sa Danilom Ikodovicem i ostalim drugarima od po 120 kila... :lol: :lol:Ovde ima odredjeni broj ljudi sa tom kilazom :lol: Pedja,sta ti kazes na sve ovo ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nisam ni sumnjao... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sasa je daleko od 120kg(smrsao sam 16kg u poslednje vreme,ali vracam se ) a nikad nisam ni bio u toj kategoriji(samo 110 ) Mislio sam na Pedju,Marka,Igora... oni su teskasi
Ako treba pomoc zovite !!! Ja sam super teska kategorija (120kg)
Citat: EstebanAko treba pomoc zovite !!! Ja sam super teska kategorija (120kg) ne znam za pomoc...mislim da bi to trebali pitati pedju... :lol: :lol: