a nije mi jasno ako je pakovanje od 560gr, a Serving size: 1 merica (30 grama) a broj servinga u pakovanju 20 to onda izlazi da pakovanje treba da ima 600gr, o cemu se sad tu radi ?!
igra brojka jer prvobitno je bilo zamisljeno da ima 600 gr ali ja nisam dozvolio da se ubacuje bilo sta da bi se nadoknadilo tih 40 gr iz razloga sto bi ONDA PROMENILO KOMPLETNU STRUKTURU i onda to ne bi bilo to sto jeste
sa tvoje tacke gledasita verovatno razmisljas..ma ko ga hebe,treba nabudziti jos 40 gr bilo cega samo neka ima 600 gr ali posto je ovo slozena kombiancija i sadrzi tacno ono sta treba da sadrzi teorija GEINERA trpaj samo da bude sto vise NE DOLAZI U OBIZR
nalpenice su odrajdene bez mog znanja i tako je ostalo dok se ne potrsi serija nalepnica
a mene bas zanima dali ti brojis whey protein i ako ti izadje tacno koliko pise da treba da bude merica ja cu q...c da odsecem javno....
tj matematicki gledano na svemu pise tacno kada podelis koliko bi trebalo da ima..slazem se i to je logicno...
ali dali je to u sustini tako......ja cu tuki da odscem,jer postoje oni koji iz 3 kg ce da izvuku i VISE
,a postoje oni koji ce iz 3 kg da izvuku manje merica
IZ PROSTOG RAZLOGA.....jer uzimaju onoliko koliko treba orgnizamu a ne koliko pise da treba uzmati..a negde sam vec objasnio sta znaci RDA ili preproucena dnevna doza