Ovo je jako glupo pitanje ali da bih prelomio moram da pitam jos jednom i pored svega sto pise : )Znaci uopste nema razlike u kvalitetu na primer ultimate nutrition-a ili now foods-a u odnosu na The nutrition.Zanima me da li nabavljaju sirovine iste cistoce kao i te firme,na primer da li je kreatin tako cist, mikrolizovan i isto tako sitan kao i kreatin od na primer ovih gore navedenih stranih firmi.Mislim ne znam da li kompanija koja radi The Nutition ima para kao ove skuplje kompanije da nabavi tako kvalitetne sirovine.Jer sigurno Bioteck nema isti kvalitet proizvoda kao Ultimate iako na etiketi pise isto sto se tice sastava,ali jednostavno biotec ne radi kao ultimat.Znaci Biotec je negde zakinuo. Naveo sam te dve cisto onako(ultimate,now foods) ne mojte da mislite da sam nesto vezan za njih nego poslednje sam uzimao nesto od njih pa eto.Konkretno mene zanima Bcaa i Glutamin bez ukusa ako ima od The Nutritiona.Evo zapao mi za oko i na primer glutamin all max firme(neka nova kod nas) jer je 1kg 3600 ja mislim.Sta da radim da li da uzimam ili ne ?