da ne otvara novi temu nego da pitram ovdje..na kanti dymatize elite wheya pise da svaka doza(svako serivranje) sadrzi preko 3,5 g glutamina i oko 5 g BCAA
"Each serving of elite whey protein provides over 3,5 grams of glutamine and glutamine precursos,and 5 grams of BCAA"
uzeo sam i glutamin pa da pitam da li onda u pwm poslije treninga ima potrebe da pijem jos nekih 10 grama glutamina ili sa obzirom na ovu cinjenicu gore da blago smanjim,posto sam elite whey sadrzi glutamin ,a da jos nekih 5 pijem pred spavanje ili pred trening??
i usput da pitam za labradin GlutaLean(100% pure L-glutamin),da li sam pogrijesio pri kupovini ,sto se tice labrade tu sam siguran u kvalitet nego zboh onog "L-glutamin",isticem L pa zato pitam,to me malo zbunjuje ???pozzz
ako moze ko da iznesi svoje misljenje u vezi sa ovim napisanim )
sto se tice glutamina kako ces da ga koristis to zavisi od tebe (finansija), a L-glutamin to L :lol: ...to ti je naziv glutaminske kiseline...L oznacava strukturu glutaminske kis... ja koristim gutamin pre i posle treninga po 5 grama, posle treninga u pwm, kad ne treniram onda ujutru na prazan stomak... to ti je najekonomicnija varijanta, mozes da ubacis eventualno pred spavanje u oba slucaja, ali ponovo zavisi koliko imas kessa ... glutamin je skup ali je po meni esencijalan kad imas povisene fizicke napore...