EDIT:
Neka neki Mod ovo prebaci u neki CHAT da ne zabusavamo temu!!! (Hvala)
Dakle mislim da cure koje imaju sto pokazat neka pokazu, mislim da si mislila prvensteno na cure, meni je definitivno lipo za vidit utreniranu curu a mislim i 90% foruma, a i sama si rekla da smo sami muški tu pa zašto ne malo povisit testo preko estrogena :lol: :lol: :lol:
Mislim necu imenovat ali ima tu cura koje su prave sportasice a i izgled je
, s čim bi se složila vecina foruma!!!
A sad polugole, ne znam po cemu to mislis?! Jer ako zelis pokazat tijelo neces se slikat u rebama i dolčeviti već oskudno, a ja nisam vidio nigdje da su cure skroz gole...ispravi ako grijesim...
Osobno cu slike postavit kad budem zadoboljan, a to jos nisam, tako da svatko radi ono što ga veseli....tako mene ovo, nekoga nogomet itd itd..
Onaj dio vezan za opsjednutost je malo krivo napisan jer ispada na neki nacin da smo mi svi neka vrst egoista umjetnika jer u biti BB je izgradnja tijela, gradjenje tijela ako tome tezimo tezimo skladu i simetriji sto znaci i neko vizualno zadovoljsto sto predtstavlja i neku vrst opsesije doduse ona ima vise stupnjeva od gledanja u ogledalu po cijeli dan do neke bigoreksije (nesto slicno ja imam) tako da ima tu puno da se razglaba u svakom slucaju ZDRAVLJE je na 1 mjestu slazem se a fizicka aktivnost je deginitvni zdrava, a samim time i sama znas kako BB se hrane vrhunski i potpuno dakle sto dalje da kazem :lol: :lol: